Adriana Bahmuţeanu le duce dorul copiilor: «Băieții sunt la Prigoană, i-am îmbrăţişat prin gardul de fier»

Ultima actualizare:

    Alături de copiii ei, Eduard şi Maximus, pe care îi adoră
Alături de copiii ei, Eduard şi Maximus, pe care îi adoră

Perioada izolării a fost un calvar pentru Adriana Bahmuţeanu, pentru că nu şi-a mai putut vedea băieţii, Eduard şi Maximus, aflaţi în vila fostului ei soţ, Silviu Prigoană, în urma unei hotărâri judecătoreşti. De frica pandemiei de coronavirus, Silviu s-a baricadat în casă şi nu i-a mai lăsat pe copii în vizită la mama lor nici măcar în cele două weekenduri din lună, aşa cum s-a decis la tribunal. Adriana ne-a spus că se topeşte de dorul micuţilor.

Obişnuită cu o viaţă agitată, cu filmări pe bandă şi nenumărate evenimente, Adriana Bahmuţeanu (47 de ani) s-a simţit în aceste două luni ca legată de mâini şi de picioare. Mai mult, nici copiii nu i-a avut alături ca să îşi poată face de lucru, să le gătească, să le spele hăinuţele şi să facă temele cu ei, aşa cum proceda mereu. De două luni nu i-a mai văzut şi se topeşte de dorul lor! În aprilie 2019, în urma unei hotărâri judecătoreşti, care nu este încă definitivă, magistraţii Judecătoriei Sectorului 5 au stabilit domiciliul celor doi băieţi, Eduard (8 ani) şi Maximus (10 ani), la Silviu Prigoană (57 de ani), iar cu Adriana să îşi petreacă doar cele două weekenduri din lună.

Adriana Bahmuțeanu: "Simt că nu am nici un rost fără ei"

”I-am auzit doar la telefon şi o singură dată i-am văzut şi i-am strâns în braţe printre porţile de fier ale casei tatălui lor. Copiii sunt la el, iar ultima dată când au fost la mine s-a întâmplat chiar atunci când s-au dat restricţiile de izolare. Silviu nu i-a mai lăsat să vină la mine de frica virusului. El s-a baricadat la propriu, nu iese deloc şi şi-a trimis şi angajaţii acasă. Este foarte atent şi cumva sunt de acord cu el, e normal să se protejeze pe el, dar şi pe copii. Într-adevăr, îmi este foarte dor de ei, simt că nu am nici un rost fără ei. Oricum, a trecut ce era mai greu şi cumva sunt mulţumită pentru că băieţii au la tatăl lor casă mare, piscină, toate condiţiile necesare, fac teme digitalizat. La mine cred că se plictiseau, că nu e deloc uşor la bloc pentru mine, darămite pentru ei. În plus, ei au crescut, sunt băieţi şi au nevoie mai mult de tatăl lor decât de mine”, ne-a spus Adriana Bahmuţeanu cu un oarecare sentiment de împăcare cu fostul ei soţ.

Adriana Bahmuțeanu a sărbătorit 47 de ani în izolare

Fosta prezentatoare tv conştientizează că acest scandal le-a dăunat enorm. “Nu ştiu cui a folosit. Din contră, nervi, nelinişte şi timp pierdut pe uşile tribunalelor. Copiii sunt mari, aleg şi la mama, şi la tata, nu îi poţi ţine legat de tine”, a mărturisit jurnalista.

În lipsa activităţilor din televiziune care îi aduceau dramul de adrenalină, Adriana a avut timp pentru cărţile preferate, dar şi pentru a medita, pentru a se gândi mai mult la ea, mai ales că aniversarea vârstei de 47 de ani a găsit-o în plină pandemie. “A fost o perioadă urâtă pentru mine care sunt super activă. Am avut timp să citesc foarte multe cărţi. Aştept să putem ieşi liber, fără restricţii şi să pot să îmi reiau activitatea. Momentan nu mai lucrez în televiziune, dar sunt în discuţii cu câteva posturi şi abia aştept să fac ce îmi place”, a conchis Bahmuţeanu.

Silviu Prigoană şi-a găsit fericirea în braţele Mihaelei

Silviu şi Mihaela s-au căsătorit în urmă cu patru ani
Silviu şi Mihaela s-au căsătorit în urmă cu patru ani

Silviu Prigoană s-a dovedit a fi tras lozul câştigător, pentru că mariajul cu Mihaela Botezatu (41 de ani) l-a ajutat să îşi găsească liniştea şi echilibrul, după o lungă perioadă scandaloasă cu Adriana Bahmuţeanu. Mia, aşa cum îi spun prietenii, a fost producător de produse de patiserie şi cofetărie în Făgăraş, oraş unde a locuit alături de cei trei copii ai săi: Ionuţ (12 ani), Ana Maria (10 ani) şi Alexandra (9 ani). Mia şi Silviu se înţeleg foarte bine, ea îi este un real sprijin, iar în familie e armonie.

Mia nu este respectată doar de Silviu, dar şi de cei patru băieţi ai lui: Honorius (30 de ani), Silvius (27 de ani), Maximus (10 ani) şi Eduard (8 ani). "Mia este o femeie calmă, caldă, nu mi-o imaginez vreodată să se certe. Şi-a câştigat respectul copiilor lui Silviu şi chiar a adus liniştea în casa lui. Cinci ani de relaţie şi patru de căsnicie au fost importanţi pentru ei", ne-au spus prieteni din anturajul cuplului.

image
image
image
image
image
image
Jamila si Laura Laurentiu FOTO Youtube
gami iubita jpg
banner Alina Radi png
Gabriela Cristea scaled e1693250543479 1024x577 jpg
constantin codrescu valeria gagealov drama jpg
cub irina columbeanu png
theo rose 696x393 jpg
laura cosoi colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net