Adriana Bahmu┼úeanu se preg─âte┼čte de opera┼úie! Ce problem─â de s─ân─âtate are

24 mai 2017
simeon stalpnicul png
Adriana Bahmu┼úeanu se opereaz─â la nas pentru a-┼či rezolva o problem─â medical─âFoto: Mediafax

O problem─â de s─ân─âtate mai veche o bag─â ├«n sala de opera┼úie pe Adriana Bahmu┼úeanu. Prezentatoarea tv a m─ârturisit c─â a f─âcut o serie de investiga┼úii premerg─âtoare unei interven┼úii chirurgicale, la care se va supune ├«n cur├ónd. De┼či nu a avut vreodat─â probleme cu tensiunea arterial─â, vedeta Antena Stars acuz─â hemoragii nazale care nu o las─â s─â duc─â o via┼ú─â normal─â.

Adriana Bahmu┼úeanu s-a l─âsat pe m├óna multor medici de-a lungul timpului ┼či o va face din nou c├ót de cur├ónd. Prezentatoarea de la Antena Stars a explicat c─â s-a consultat cu doctorul ei ┼či c─â a stabilit cu el o interven┼úie chirurgical─â pentru a-┼či rezolva o devia┼úie de sept ce ├«i d─â mari dureri de cap. Vedeta a programat deja opera┼úia.

simeon stalpnicul png
Adriana Bahmuţeanu are probleme în sfera ORLfoto: captură video

"Eu am o devia┼úie de sept foarte ur├ót─â. Mi-am f─âcut un RMN (n.r. investiga┼úie imagistic─â prin rezonan┼ú─â magnetic─â nuclear─â) la cap. Nu am nimic la scufi┼ú─â! O persoan─â care are problema mea ┼čtie prin ce trec. Am ┼či programat deja opera┼úia. De regul─â, am tensiunea mic─â, cred c─â de aia le ┼či duc a┼ča mult ├«n spate. Beau multe cafele ┼či tari. O can─â de ceai cu trei linguri de cafea, infuzie, e o bomb─â de cafea. Am vertij tot din cauza asta. Este o problem─â ├«n sfera ORL. Nu mai pot s─â pronun┼ú bine cuvintele. Am mucozit─â┼úi ├«n g├ót ┼či unoeri c├ónd sunt foarte obosit─â hemoragie nazal─â. problema se accntueaz─â la frig ┼či noaptea c├ónd dorm. Respir pe gur─â", a povestit Adriana Bahmu┼úeanu la emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1.

Prezentatorul Xtra NIght Show i-a m─ârturisit c─â ┼či el c─â a suferit recent o interven┼úie prin care ┼či-a redus cornetele nazale pentru a ├«nl─âtura senza┼úia permanent─â de nas ├«nfundat. 

cub miron cosma png
madalina ghenea cannes6 jpg
FotoJet (2) jpg
FotoJet (4) jpg
mirabela dauer te cunosc de undeva zarug jazzy jo3 png
printul george si printesa charlotte au inceput scoala nu au titluri regale ci apelative simptice cum 2 size24 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
cub vedete gravide png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
18 JPG
FotoJet (2) jpg
madalina ghenea cannes6 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
cub vedete gravide png
inna6 jpeg