Adriana Bahmuţeanu şi-a revăzut copiii pentru prima oară de la începutul pandemiei: «Mi-am îmbrăţişat băieţii după şase luni de dor!»

image
Adriana a mai slăbit şi arată excelent

Timp de şase luni, Eduard şi Maximus, băieţii Adrianei Bahmuţeanu, au locuit în vila tatălui lor, Silviu Prigoană, baricadaţi de frica virusului ucigaş. Pentru vedeta tv, reîntâlnirea cu cei doi fii a fost emoţionantă.

Judecătoria Sectorului 5 a stabilit domiciliul celor doi băieţi, Eduard (8 ani) şi Maximus (10 ani), la Silviu Prigoană (57 de ani), iar cu Adriana să îşi petreacă două weekenduri din lună. Adriana a suferit enorm, pe perioada izolării, când nu i-a putut lua pe copii acasă: “Simt că nu am nici un rost fără ei”, ne mărturisea celebra mămică, în luna mai.

Iată că, zilele trecute, după o jumătate de an de dor, minunea a avut loc. Eduard (8 ani) şi  Maximus (10 ani) au ajuns în casa Adrianei şi au fost extrem de emoţionaţi de reîntâlnire: “Am avut emoţii mari. Până acum i-am auzit la telefon şi i-am văzut pe videocall. Ne-am îmbrăţişat, ne-am pupat, le-am pregătit mâncărurile lor preferate. A fost bine, a fost cel mai aşteptat weekend şi mi-am dat seama cât este de greu fără ei. Acum ne pregătim de şcoală, poate mergem pe undeva într-o mică vacanţă. Încă nu am stabilit ceva, am preferat să mă bucur de ei, decât să îmi fac planuri”, a declarat Adriana pentru Click!

image
Adriana a mai slăbit şi arată excelent

Le-a gătit bunătăţi

Adriana şi-a văzut copiii doar o dată, în ultimele şase luni, şi i-a îmbrăţişat doar prin porţile de fier. ”I-am auzit doar la telefon şi o singură dată i-am văzut şi i-am strâns în braţe printre porţile de fier ale casei tatălui lor. Copiii sunt la el, iar ultima dată când au fost la mine s-a întâmplat chiar atunci când s-au dat restricţiile de izolare. Silviu nu i-a mai lăsat să vină la mine de frica virusului. El s-a baricadat la propriu, nu iese deloc şi şi-a trimis şi angajaţii acasă. Este foarte atent şi cumva sunt de acord cu el, e normal să se protejeze pe el, dar şi pe copii. Oricum, a trecut ce era mai greu şi sunt mulţumită pentru că băieţii au la tatăl lor casă mare, piscină, toate condiţiile necesare, fac teme digitalizat”, ne-a mai declarat Adriana Bahmuţeanu.

FotoJet jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Explozie produsa de doborarea unui SU 3o rusesc Captura Twitter jpg
Autism FOTO Shutterstock
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg