Adriana Irimescu, despre relația în care a rămas cu cei doi copii după divorțul de Adrian Titieni

Adriana Irimescu (48 de ani) și Adrian Titieni (61 de ani) au trăit o poveste de dragoste mai bine de 20 de ani. Ulterior, în 2017, cei doi au decis să pună capăt căsniciei, iar viața lor s-a schimbat radical.

Adriana Irimescu, dezvăluiri despre copii și divorț / Foto: Facebook
Adriana Irimescu, dezvăluiri despre copii și divorț / Foto: Facebook

Adriana Irimescu, despre divorțul de Adrian Titieni

Timp de 23 de ani, Adriana Irimescu și Adrian Titieni au format o familie, având 2 copii. Chiar și după divorț, actrița a făcut multe sacrificii de dragul fiicei și fiului ei, pe care i-a considerat mereu cele mai importante persoane. Fosta parteneră a lui Adrian Titieni a făcut dezvăluiri inedite despre perioada în care s-a despărțit de soț, dar și despre relația în care a rămas cu cei doi copii.

Adriana și Adrian Titieni au doi copii. foto: arhiva personala
Adriana și Adrian Titieni au doi copii. foto: arhiva personala

După ce a divorțat, Adriana Irimescu a decis să meargă la psiholog și la preot, lucru care a ajutat-o extrem de mult în procesul ei de vindecare. Cât despre Marc și Ariadna, actrița spune că au rămas la fostul ei soț și a mărturisit și motivul pentru care s-a întâmplat asta.

„Am divorțat în 2017, în august, fiica mea avea 18 ani şi nu a trebuit să aleagă nimic. Fiul meu avea 17 ani şi a ales să rămână în casa în care a copilărit. Deşi am divorțat în 2017, am plecat din casa familiei după examenul de bacalaureat al lui Babu (în 2018), când am considerat că misia mea de mamă-cloşcă s-a încheiat”, a mărturisit Adriana Irimescu pentru Viva.  

„Am doi copii incredibil de mișto”

După divorț, legătura Adrianei Irimescu cu cei doi copii ai săi a rămas destul de strânsă. Marc și Ariadna au devenit adulți, iar mama lor consideră că are mereu subiecte de discuție cu ei.

”Am doi copii incredibil de mişto. Doi adulţi. N-aş schimba nimic la ei şi la relaţiile noastre. Asta mi-a ieşit, nu au existat ramificaţii, bifurcaţii. Am fost şi sunt o mamă adaptată nevoilor lor. Suntem parteneri de discuţii şi de drum”, a mai spus fosta soție a lui Adrian Titieni, potrivit aceleiași surse.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net