Adriana Trandafir, eclipsată de fiica sexy pe covorul roșu. Maria Speranţa a fost ca o divă


    Adriana Trandafirfoto: arhivă personală
Adriana Trandafirfoto: arhivă personală

Marţi, 27 martie, la Teatrul Naţional din Bucureşti, a avut loc cea de-a 12-a ediţie a premiilor Gopo. Printre invitaţi am zărit-o şi pe Adriana Trandafir, actriţa care joacă o olteancă focoasă în “Fructul oprit”, de la Antena 1. Aceasta nu era singură, ci însoţită de fiica ei, un boboc de adolescentă care a atras toate privirile.

Actriţa Adriana Trandafir  (61 de ani) are cu ce se mândri. Fiica ei, Speranţa Maria, se apropie de vârsta majoratului, iar marţi seara, la Premiile Gopo, şi-a făcut intrarea în lumea mondenă. Cele două au venit împreună, au socializat toată seara cu alţi actori şi oameni de televiziune şi au făcut fotografii la panoul oficial. Toată lumea o complimenta pe actriţa din “Fructul oprit” pentru fiica ei, care pur şi simplu strălucea într-o ţinută extrem de sexy, cu vedere la decolteu. Adriana Trandafir are şi o poveste interesantă legată de fiica sa mai mică, pe care a născut-o târziu, când avea 45 de ani (n.r. actriţa mai are un băiat mai mare, pe Ştefan Bogrea, din prima căsnicie. Copilul avea 7 ani când părinţii au divorţat). “Multă vreme Adriana nu a putut vorbi cu copilul ei. Judecătorul, care de cele mai multe ori încredințează un copil mamei, în cazul ei a considerat că trebuie să facă o excepție și asta pe motiv că este actriță și nu poate avea grijă singură de micuț. Vă daţi seama ce furtuni s-au iscat în sufletul ei. Mai sunt vedete care au astfel de probleme. Însă timpul le-a rezolvat pe toate, pentru că fiul ei şi-a dat seama că mama lui nu a greşit cu nimic şi şi-a dorit să o cunoască, să fie aproape de ea. Şi momentul acela a fost foarte impresionant”, ne-a povestit o sursă din apropierea Adrianei.


    Adriana Trandafir şi fiica ei, Maria Speranţafoto: Sever Gheorghe
Adriana Trandafir şi fiica ei, Maria Speranţafoto: Sever Gheorghe

Între timp, Adriana s-a recăsătorit şi a mai făcut un copil, pe Maria Speranţa, care acum se apropie de vârsta majoratului. “Maria i-a adus bucurie şi linişte în viaţă. Chiar dacă copiii au stat despărţiţi, acum sunt buni prieteni, se întâlnesc. Adriana este din nou fericită”, ne-a spus aceeaşi sursă. “Umorul a fost medicamentul meu salvator în multe situații. Umorul este prietenul meu cel mai bun și cel mai sincer”, a dezvăluit Adriana Trandafir la filmările pentru “Fructul oprit”. 


    Actorul Radu Gabriel şi fiica lui, Ana Radufoto: Sever Gheorghe
Actorul Radu Gabriel şi fiica lui, Ana Radufoto: Sever Gheorghe

Alte vedete care au venit cu copiii

Tot la premiile opo au venit şi alte vedete cu copiii, unii dintre ei actori la început de drum. De exemplu, Mihai Constantin, celebrul Ionică din “Liceenii”, a venit însoţit de amândoi copiii, Maria şi Matei Constantin. Puştiul este deja actor şi a jucat în mai multe spectacole pe scene mari. La acelaşi eveniment a venit şi Radu Gabriel, cunoscut din trupa „Vouă”, dar şi din serialul “Pariu cu viaţa”. Actorul a venit alături de fiica sa, Ana Radu (17 ani), care a jucat în filmul “Meda” şi a interpretat personajul principal.


    Mihai Constantin şi copiii lui: Maria şi Mateifoto: Sever Gheorghe
Mihai Constantin şi copiii lui: Maria şi Mateifoto: Sever Gheorghe


    Aşa arată nişte tătici mândrifoto: Sever Gheorghe
Aşa arată nişte tătici mândrifoto: Sever Gheorghe
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
horoscop 18 noiembrie jpg
monica belluci si deva
Robert Moscalu jpeg
Hagi, Getty jpg
Tinere imbracate la moda - fashion - branduri de lux - haine FOTO Shutterstock
calendar ortodox 2021 5 februarie sfanta mucenita agata icoana de sorin vintzeanu jpeg
image
image
image
image
image
image
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi