Adriana Trandafir face casa lună înainte de spectacole

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Chiar dacă scena este a doua ei casă, e obişnuită cu lumina reflectoarelor şi a jucat în zeci de spectacole, asta nu înseamnă că nu o cuprind emoţiile de fiecare dată.

A învăţat, în timp, să şi le stăpânească. Iar metoda ei este una unică. „Pe măsură ce trece timpul, înainte de o premieră, de un spectacol, emoţiile mele devin din ce în ce mai mari. Munca fizică este cea care mă ajută să mă relaxez, să-mi încarc bateriile. Spre exemplu, când eram tânără, tăiam lemne. Acum iau casa de sus în jos, fac curat, spăl, calc. Sunt dependentă de munca fizică. Mă ajută să mă calmez, să-mi pun gândurile în ordine”, spune Adriana Trandafir.

La fel procedează şi înainte de a urca pe scenă la „Te cunosc de undeva”, emisiune care a început la Antena 1. Totuşi, nici prea mult efort fizic nu e bun. De pe platourile de filmare, Adriana a ajuns direct la spital, de la o durere de picior care se agravase.

„Acolo, pe scenă, datorită adrenalinei, nu am simţit durerea. După  ce mi-am susţinut proba, pe măsură ce timpul trecea, genunchiul mă durea din ce în ce mai tare, aşa că, la încheierea filmărilor, m-am urcat în maşină şi m-am dus direct la spital. Medicul mi-a spus că am o luxaţie de genunchi şi mi-a dat un tratament cu antiinflamatoare”, povesteşte actriţa.

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net