Adriana Trandafir, mărturisiri despre carieră: «Există viață și dincolo de pensie»

Ultima actualizare:

    Adriana Trandafir consideră rolul său din emisiunea „Fructul oprit” ca fiind un cadou divin Foto Arhivă Click
Adriana Trandafir consideră rolul său din emisiunea „Fructul oprit” ca fiind un cadou divin Foto Arhivă Click

Actrița Adriana Trandafir a dezvăluit faptul că perioada ce a urmat după pensionarea sa i-a adus multe beneficii, printre care și una dintre cele mai bune oferte din carieră, și anume rolul în serialul „Fructul oprit”, pe care aceasta îl consideră ca fiind un cadou din partea lui Dumnezeu.

Adriana Trandafir a dezvăluit faptul că momentul pensionării nu a speriat-o deloc, din contră! Actrița consideră că acea perioadă i-a adus un rol important pentru cariera sa și că a ajutat-o să experimenteze, astfel, lucruri noi. Posibilitatea de a juca într-o dramă psihologică, prima de acest gen din industria serialelor românești, a încântat-o pe aceasta, care consideră oferta rolului ca fiind un cadou divin.

A trecut aproximativ un an de când Adriana Trandafir este protagonista serialului „Fructul oprit”, de la Antena 1, iar actrița își consideră deja colegii de platou ca făcând parte din familie. De asemenea, pentru Adriana, pensionarea nu a reprezentat o perioadă tristă a vieții, ci a fost momentul care i-a deschis orizonturile către noi hobby-uri, de care până atunci nu se putea ocupa, din lipsa timpului.


    Adriana Trandafir, în „Fructul oprit”Foto Facebook
Adriana Trandafir, în „Fructul oprit”Foto Facebook

„Pentru mine,« Fructul oprit» a fost cel mai frumos cadou, pe care mi l-a pregătit Dumnezeu, de după pensie. Mi-a arătat că există viață și dincolo de pensie. Atunci, când am spus că vreau să ies la pensie, toată lumea a început: «Vai de mine și ce o să faci?!» Mi-am propus să fac lucruri pe care nu le-am făcut, nu am avut vreme să le fac. De exemplu, să scriu scrisori, să-mi scriu amintirile, să învăț parcarea laterală, să învăț să înot, m-am înscris la doctorat. Mi-am propus să fac numai ce-mi place, când îmi place, pentru cine îmi place.  Dar, iată că, Dumnezeu mi-a scos în cale proiectul ăsta și pe Silișor (Sile din “Fructul oprit”, interpretat de actorul Marian Râlea. Nu numai că este un nou proiect pentru mine, dar am intrat într-o nouă familie”, a dezvăluit Adriana Trandafir, pentru Happy Channel. 


    Adriana Trandafir și Marian RâleaFoto Facebook
Adriana Trandafir și Marian RâleaFoto Facebook

Despre actorul Marian Râlea, Adriana Trandafir nu are decât cuvinte de laudă, portrezizând întâlnirea cu el pe platurile de filmare ca fiind „un al doilea cadou”.„Îl urmăream de peste 30-40 de ani. (…) Încă de la prima secvență, am avut o legătură profesională extraordinară, și datorită lui, dar și datorită vouă, munca asta foarte grea la serial, mie mi se pare o mare bucurie!“, a mai susținut actrița.

Aceasta formează împreună cu Marian Râlea un cuplu căsătorit de olteni, care presară emisiunea cu umor autentic. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net