Alexandra Stan, un nou iubit la 3 luni de la divorț

Anul 2021 a fost cel al recordurilor pe plan personal, pentru celebra cântăreață Alexandra Stan. Ea și Emanuel Necatu s-au căsătorit după doar două luni de relaţie şi au divorţat după alte cinci. Cât o ploaie de vară! Atât a durat mariajul lor.

image

„Nu zic că nu trebuia să fac asta, dar chiar nu cred că trebuia să fac asta, nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaştem mai bine. Ne-am cunoscut printr-o prietenă. Eu aveam nevoie de cineva care să mă ajute să trec peste anumite momente, mai ales că era o perioadă sensibilă pentru mine.

Murise Hercules, motanul meu, şi mă simţisem aşa blocată. Venisem şi de la «Survivor» şi nu ştiam încotro s-o iau. Eram debusolată. M-a ajutat să mă regăsesc doar că eu am confundat ajutorul ăsta”, a explicat Alexandra Stan, la „Teo Show”. Iată însă că după divorț  situația s-a redresat, iar Alexandra iubește din nou.

Cine este noul iubit al Alexandrei Stan

Este vorba despre Alex Parker, un tânăr producător român care a debutat cu single-ul „Tropical Sun”, la care a lucrat alături de Marius Moga. Este la fel de dezinvolt ca și Alexandra și se înțeleg foarte bine. Cei doi ies de o lună și încearcă să-și ascundă cât pot relația.  

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
andrei balan webp
anca pandrea 1 jpeg
image png
Katie Washbourne jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
anca pandrea 1 jpeg
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg