Alexandra Stan, un nou iubit la 3 luni de la divorț

Anul 2021 a fost cel al recordurilor pe plan personal, pentru celebra cântăreață Alexandra Stan. Ea și Emanuel Necatu s-au căsătorit după doar două luni de relaţie şi au divorţat după alte cinci. Cât o ploaie de vară! Atât a durat mariajul lor.

image

„Nu zic că nu trebuia să fac asta, dar chiar nu cred că trebuia să fac asta, nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaştem mai bine. Ne-am cunoscut printr-o prietenă. Eu aveam nevoie de cineva care să mă ajute să trec peste anumite momente, mai ales că era o perioadă sensibilă pentru mine.

Murise Hercules, motanul meu, şi mă simţisem aşa blocată. Venisem şi de la «Survivor» şi nu ştiam încotro s-o iau. Eram debusolată. M-a ajutat să mă regăsesc doar că eu am confundat ajutorul ăsta”, a explicat Alexandra Stan, la „Teo Show”. Iată însă că după divorț  situația s-a redresat, iar Alexandra iubește din nou.

Cine este noul iubit al Alexandrei Stan

Este vorba despre Alex Parker, un tânăr producător român care a debutat cu single-ul „Tropical Sun”, la care a lucrat alături de Marius Moga. Este la fel de dezinvolt ca și Alexandra și se înțeleg foarte bine. Cei doi ies de o lună și încearcă să-și ascundă cât pot relația.  

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net