Alexandra Stan, desființată după ce a pozat sexy: „Faci țara de râs!”

image
Alexandra Stan pozează sexy în vacanța din Bali

Atenție, poze cu Alexandra Stan sexy interzise cardiacilor! Cântăreața de 29 de ani a încins internetul cu câteva imagini superincitante dintr-o vacanță exotică în Bali. Celebra artistă de talie internațională a renunțat de tot la inhibiții și a pozat în ipostaze senzuale, însă internauții au desființat-o.

Îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, Alexandra Stan le-a arătat fanilor ce mândră e de formele ei rubensiene, dar și ce bine se simte în vacanță în Bali.

image
Alexandra Stan a fost criticată de fani pentru imaginile sexy pe care le publică pe rețelele sociale

Pentru toate aceste imagini deocheate, diva a fost aspru criticată de internauți. „Halal cântăreață! Mai degrabă starletă de videochat... Păcat! Avem noroc că mai avem și cântărețe care nu ajung să se dezbrace ca să reprezinte țara! Ești patetică, ți-ai greșit vocația! Mai bine te apuci de filme pentru adulți, că doar asta ai ajuns să vinzi”, „Mă mir cum de stă băiatul ăla cu tine. Poze XXX, te faci de râs! Faci de râs țara!”, „Gata, scumpo, ne-ai arătat toate pozițiile în costum de baie! E cazul să-ți revii și să postezi și îmbrăcată sau măcar de plajă! Nu ești vedetă X! Gândește-te și la familia ta!”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Alexandra Stan din partea fanilor pe pagina ei de Instagram.

image
Alexandra Stan a fost criticată de fani pentru imaginile sexy pe care le publică pe rețelele socialefoto: arhivă personală/Instagram

Citește și:

Alexandra Stan, fotografiată fără sutien de iubit! Imaginile au ajuns pe internet

Alexandra Stan, aproape goală, în Egipt, în așteptarea lui 2019!

bianca dragusanu sofia jpeg
copii andra catalin maruta1 png
img jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
aspirină frumusețe pixabay
gheorghe turda
foto 1   Dora Davidescu Temisan JPG
gigi becali jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   Dora Davidescu Temisan JPG
gheorghe turda
Mihai Radu jpg
BeFunky collage (33) jpg
gigi becali jpg
copii andra catalin maruta1 png