Alexandra Ușurelu se pregătește să devină mămică pentru a doua oară. A susținut un concert de „rămas-bun”

Alexandra Ușurelu, una dintre „vocile” cele mai apreciate ale muzicii independente din România ultimilor ani, va deveni din nou mămică la începutul anului viitor.

1 alexandra usurelu deschidere jpg jpeg

Evenimentul mult așteptat va avea loc cel mai probabil la începutul lunii februarie, adică la foarte scurt timp după ce Alexandra își va serba ziua de naștere la 26 ianuarie.

De remarcat că printr-un ciudat joc al sorții, Alexandra a venit pe lume la 26 ianuarie 1990, adică exact în primul an și în cea dintâi zi în care generații de români obișnuiți până atunci să-și omagieze liderul comunist din fruntea țării nu au mai făcut-o. Parcă sosirea ei pe lume a fost un semn că totul s-a schimbat!

De 34 de ani, românii nu mai au obiceiul de închina ode unui anume personaje, în timp ce Alexandra Ușurelu, într-un fel noua noastră „vedetă”, a știut să-și construiască un nume foarte apreciat în lumea muzicii. Un debut cu totul aparte și timpuriu, la doar 21 de ani, produs în iunie 2011, atunci când a urcat și a cântat pe scena Teatrului Odeon din București, cu un succes ce a întipărit-o pentru totdeauna în atenția și sufletul marelui public!

Citește continuarea pe canal33.ro 

image
image
image
image
image
image
microfon pixabay jpg
caragea2 jpg
calina instagram jpg
1 sofia vergara jpg jpeg
Sâmbăta care tocmai ce a trecut a fost mare sărbătoare în familia cântăreței
banner nick radoi png
banner Jesica Zamfir png
banner maria lungu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net