Alexandru Constantin, declaratie de dragoste pentru Diana Bart

Ultima actualizare:

    Alex Constantin şi Diana Bart
Alex Constantin şi Diana Bart

Prezentatorul emisiunii Click! de la Prima TV şi-a surprins colega de platou, Diana Bart, cu o declaraţie surprinzătoare de iubire.

Ca un „latino lover” veritabil, cu trandafirul în dinţi şi fără inhibiţii, Alexandru nu şi-a mai putut ascunde sentimentele şi a ţinut să-i spună Dianei cât de importantă este pentru el. Prezentatorul a repetat intens ca să prindă curaj.

Şi pentru ca vorbele sale să meargă direct la sufletul vedetei, Alexandru a ales să-i facă declaraţia în limba pasiunii, limba spaniolă. „Vreau să te fac a mea pentru totdeauna, iubirea mea”, a spus Alexandru Constantin. Diana a intrat în jocul pasional al colegului său, nu fără a-i corecta micile dificultăţi în ale pronunţiei.

Flirtul a continuat şi în emisiunea Click! de aseară de la Prima TV, când Alexandru şi Diana au fost mai pasionali ca niciodată. De data aceasta, a fost rândul Dianei să îl complimente lui Alexandru: „Ai un sombrero muy... sexy”

„Dacă vreţi să învăţaţi spaniolă, uitaţi-vă pe Prima TV, la Dragoste şi ură”, spune Diana. Pentru a-şi îmbunătăţi declaraţiile de iubire, Alexandru Constantin şi Diana Bart vor lua în continuare lecţii de spaniolă şi vor urmări superproducţia „Dragoste şi ură”, de luni până vineri, de la 19.30, doar la Prima TV.

image
image
image
image
image
image
Oana Zăvoranu și  Alex s-au împăcat
banner oana roman png
banner dorian popa png
banner valentina pelinel png
adison rae jpg
1 alexandra usurelu deschidere jpg jpeg
banner Larisa Dragulescu png
banner dorel visan png