Alexandru Constantin face bani în SUA! Hainele lui au ajuns pe podium alături de Dior

Ultima actualizare:

    Alexandru Constantin are un succes răsunător cu noua colecție de haine și accesorii
Alexandru Constantin are un succes răsunător cu noua colecție de haine și accesorii

Semne bune anul are… pentru vedeta Prima TV și cel mai nou proiect al său, Constantin Limited, haine și accesorii bărbătești, create în ediție limitată pentru bărbatul modern și activ. Proiectul înseamnă în primul rând calitate și atenție pentru detaliu, iar Alexandru Constantin era pregătit să construiască un brand cu pași mici și temeinici, însă visul american se pare că se scrie și în cazul lui.

După ce anul trecut a lansat prima colecție, la începutul acestui an, hainele și accesoriile Constantin Limitied au defilat pe covorul roșu la Hollywood Florida Film Festival în Miami, alături de Dior. 

“Când am aflat nu am dormit o noapte. Noi de abia ne lansasem și invitația a venit ca un fulger. Erau foarte multe de pregătit, de la piesele vestimentare în sine, materialele de marketing, plus toate detaliile de la Miami - manechini pentru defilare … Nu aveam nimic organizat, nici biletele de avion. Alături de Alexandra Istrati, Directorul de Creație care a și condus și gestionat totul în America, am pregătit totul, în cel mai mic detaliu, în mai puțin de o săptămână. Nu am fi vrut să ne dezamăgim clienții, prietenii și pe toți cei care au crezut în noi", a declarant vedeta PRIMA TV.

“America este, într-adevăr tărâmul viselor devenite realitate”

"Știam că va fi un standard foarte înalt, deoarece între brandurile care acceptase să fie alături evenimentului se Numără Dior și Gout de Diamants (Taste of Diamonds) cea mai scumpă șampanie din lume. Dar am fost focusați în fiecare moment pe ce trebuie noi să facem și am muncit fără să ne gândim decât că oamenii cred în noi și ne apreciază deja muncă și pentru ei facem tot. Vreau să felicit organizarea. Totul a fost impecabil și la un standard extraodinar", a mai adăugat Constantin.

simeon stalpnicul png

 “America a însemnat maturizarea mea”

"Îi sunt recunoscător lui Dumnezeu pentru această experiență. A venit repede și nu ne-a dat timp de gândire. Pur și simplu am acționat. Acum suntem mai motivați, mai mult că niciodată datorită reacțiilor extraordinare și a energiei cu care ne-am încărcat. Colecția a fost aplaudată la scenă deschisă! Ne vedem în show-room-ul din București și pe shopul Constantin Limited online," mai spune prezentatorul TV despre experiența care i-a schimbat viață și afacerea.

simeon stalpnicul png

Piesele vestimentare semnate Constantin Limited au putut fi admirate pe covorul roșu în seara de închidere a festivalului, înainte de decernarea marilor premii, în una dintre cele mai exclusiviste locații din Hollywood, Grand  Beach Hotel Miami. Delegația Constantin Limited de la Miami a fost condusă de Alexandra Istrati.


    Creațiile brandului Constantin Limited au defilat pe podium la Hollywood Florida Film Festivalfoto: Jimmy Cea
Creațiile brandului Constantin Limited au defilat pe podium la Hollywood Florida Film Festivalfoto: Jimmy Cea

„Am acceptat invitația cu mare entuziasm și am apreciat că este un semn foarte bun pentru parcursul nostru de până acum. Deși suntem un brand tânăr, proaspăt lansat, munca noastră este încurajată de acest eveniment și ne vom ambiționa să mergem mai departe mai ambițioși și mai motivați. Este o onoare să oferim bărbatului modern piese vestimentare care să îi pună în evidență personalitatea în cel mai firesc mod posibil”, declară Alexandra Istrati, Director Creație, Co-Owner Constantin Limited.

Alexandru Constantin prezintă Focus Monden la Prima TV. Cel mai nou proiect al lui Alexandru este Constantin Limited - haine si accesorii pentru bărbați. Mai multe detalii găsiți aici: www.constantinlimited.com.  Este și fondatorul unei academii de cursuri de public speaking și de actorie. S-a născut la Oradea și a venit la București pentru a-și dezvolta cariera în televiziune, drum început la o televiziune locală din orașul natal. Vedeta Prima TV este în continuă perfecționare, în prezent fiind și student la actorie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Salariu minim european FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
vlad gherman oana mosneagu colaj instagram jpg
4 gica petrescu si cezarina moldoveanu 4 jpg jpeg
image png
image png
image png
banner adina halas badea png
image png
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net