Alexandru Constantin: "Toate piţipoancele cred că pot deveni vedete"

Ultima actualizare:
Înscrierea la "Atelierul De Creaţie Media" se face pe baza unei scrisori de intenţie
Înscrierea la "Atelierul De Creaţie Media" se face pe baza unei scrisori de intenţie

Cei care îşi doresc să urmeze o carieră în televiziune şi să devină reporter sau prezentatori au şansa să înveţe meserie de la unul dintre cei mai carismatici prezentatori din România, Alexandru Constantin, prin intermediul unui concept unic în ţară.

Alexandru Constantin, prezentator şi producător PRIMA TV, a lansat "Atelierul de Creaţie Media", în cadrul căruia se vor face exerciţii de concentrare, dicţie şi simulari de lucru în faţa camerei de filmat.

Prin această metodă inovativă, cursanţii vor fi pregătiţi să susţină live-uri, stand-up-uri, prezentări şi breaking news-uri în faţa camerei de filmat. În plus, vor învăţa cum să îşi gestioneze emoţiile şi să rămână concentraţi pe subiectul pe marginea căruia trebuie să relateze.

"Am pornit ideea acestui atelier din dorinţa de a fi alături de tinerii care îşi doresc să urmeze o carieră în televiziune. Şi mă refer aici la cei care sunt dispuşi să ia în serios această meserie de reporter/prezentator, nu la toate piţipoancele care au impresia că pot deveni, peste noapte, vedete", a declarat Alexandru Constantin.

Prima sesiune a “Atelierului de Creaţie Media” se va desfăşura în perioada 15 noiembrie – 6 decembrie 2015, în zilele de duminică. Se vor face exerciţii de concentrare, dicţie şi simulări de lucru în faţa camerei de filmat. În timpul săptămânii, în urma unei programări, participanţii vor putea vizita studiouri de filmare.

"Îmi doresc din suflet să întâlnesc oameni ambiţioşi, dornici să se dezvolte în această direcţie şi le promit să le fiu alături în demersul lor de a urma o carieră în televiziune", a adăugat vedeta.

La final, participanţii vor avea în portofoliu o serie de live-uri, stand-up-uri şi prezentări, ce vor putea reprezenta o dovadă clară a faptului că sunt pregătiţi să intre în lumea televiziunii. Aceste filmari se vor putea ataşa oricând unui CV sau unei scrisori de intenţie în vederea angajării într-o redacţie de televiziune.

Cum te poţi înscrie


    Înscrierea la
Înscrierea la

O grupă are între 10 si 12 cursanţi. Înscrierea la "Atelierul De Creaţie Media" se face pe baza unei scrisori de intenţie care să conţină răspunsul la întrebarea “De ce vrei să urmezi o carieră de reporter/prezentator?”

Înscrierea se face trimiţând un e-mail la inscrieri@constantinprezinta.ro<mailto:inscrieri@constantinprezinta.ro>, la numărul de telefon 0729.776.676 sau prin intermediul formularului de pe site-ul constantinprezinta.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
image
actualitate.net
image
actualitate.net