Alin Cocoș, în ipostază de recuperator violent! Fiul lui Dorin Cocoș i-a bătut pe datornici

Alin Cocoș, implicat într-un scandal de proporții. Fiul lui Dorin Cocoș ar fi împărțit pumni și picioare unor oameni importanți care au întârziat să-și plătească datoriile de milioane de euro pe care le aveau la el. 

Alin Cocoș și Monica Orlanda
Alin Cocoș și Monica Orlanda

Fiul celebrului Dorin Cocoş i-a pedepsit pe doi dintre datornici: Gheorghe Stelian, zis Fiul celebrului Dorin Cocoş i-ar fi pus la respect, prin metode simple, dar eficiente, pe doi dintre datornici, la fel de cunoscuţi: Gheorghe Stelian, zis Stelu ANRP, şi Florin Moldoveanu, un avocat cunoscut prin activitatea mondenă, fost iubit al unor vedete ca Delia, Anamaria Ferentz şi Rocsana Marcu.

Citește și: Cât de frumoasă este Monica Orlanda 

Prima victimă a fost Stelu de la ANRP, cel care a și fost martor în dosarul deschis de DNA pe numele lui Dorin Cocoș. Alin l-ar fi vizitat pe „Stelu ANRP” la hotelul Eurohotels din Capitală, deținut chiar de familia Cocoș. „Dă-mi banii!”, l-ar fi somat Alin Cocoş, la mijloc fiind vorba, se pare, de câteva milioane de euro! Stelian a răspuns că nu îi oferă nimic, iar de aici până la bătaie nu a mai fost decât un pas. În cele din urmă, Alin Cocoș a părăsit hotelul val-vârtej și i-a acordat un ultimatum lui Stelu. 

Nici Gheorghe Stelian nu a scăpat ușor de furia lui Alin Cocoș. Gheorghe a fost bătut în plină stradă, în fața unei splălătorii. La rândul său, ar fi primit un termen pe care trebuie să îl respecte și în care să livreze banii! 

Vezi și: Alin Cocoș s-a căsătorit cu Monica Orlanda 

Alin Cocoș are o soție superbă 

Alin Cocoș este într-o relație cu Monica Orlanda, o femeie superbă, care ar putea oricând să defileze cu ușurință pe podiumurile de modă internaționale. Monica Orlanda a mai avut relații cu afaceriști și jucători de fotbal, dar în momentul în care l-a întâlnit pe Alin Cocoș, acesta a fost atât de impresionat, încât a renunțat la Gina Pistol, alături de care forma un cuplu de aproximativ cinci ani. 

Alin Cocoș și Monica Orlanda s-au căsătorit, după trei ani de relație și sunt mai îndrăgostiți ca oricând. „Nu ne-am pus în cap că ne vom căsători, că vom face un copil. Lucrurile au venit de la sine. El este la fel ca și mine, este exact oglinda mea. Gândește exact cum gândesc și eu", declara frumoasa Monica Orlanda.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

harry si meghan jpg
foto1 copii crisanB jpg
Anca Dinicu  jpg
FotoJet (2) jpg
gabriel apostol jpeg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
mihaela radulescu jpg
zodii care imprumuta bani jpg
Republica Moldova Independenta
apostol gabriel
image
image
image
image
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg