Alin Pascal: „Sper ca într-o zi să mă lovească hit-ul anului”

Ultima actualizare:

    Matilda Pascal Cojocăriţa, alături de fiul Alin şi de nepoţi
Matilda Pascal Cojocăriţa, alături de fiul Alin şi de nepoţi

“Frumoasă copilărie am avut”, ne-a spus Alin Pascal (36 de ani), fiul artistei Matildei Pascal Cojocarița (59 de ani), zilele trecute, când l-am întrebat despre familia lui, despre mama lui celebră. Îndrăgitul solist, care i-a moștenit talentul celebrei artiste, ne-a povestit despre copilăria sa, dar şi despre discuţiile aprinse pe care le avea cu “Maty”, atunci când aceasta se supăra pe el.

Click! Ce planuri ai pentru această vară?

Alin Pascal: Pentru vara asta nu am foarte multe planuri, pentru că suntem în plin sezon, avem de umblat mult prin țară și sper ca Dumnezeu să ne țină sănătoși, să putem onora toate contractele. Norocul meu este că muncesc mai mult în weekend, așa că o să mai pot fugi câteva zile la mare sau la munte pentru odihnă. Abia aștept vacanța, dar va veni abia în ianuarie 2019.

Cum este să ai o mamă celebră?

Să ai parinți celebri este un lucru minunat. Și mă bucur extrem de mult când mergem la cântări, de faptul că sunt foarte mulți oameni care mă întreabă ce mai fac ei, cum sunt. Mi se umple sufletul de bucurie când văd că oamenii le doresc tot binele din lume. Sunt artiști adevărați, de la care ai ce învăța. Iar celebritatea lor este direct proporțională cu modestia. (n.r. Alin Pascal a fost crescut de violonistul Ştefan Cigu, actualul soţ al Matildei. Solista s-a despărţit de tatăl lui Alin când acesta era mic).


    Alin Pascal şi-a imitat mama la
Alin Pascal şi-a imitat mama la

Mama ta îți dă sfaturi?

Maty, căci așa îi spunem noi, este o persoană foarte înțeleaptă și echilibrată, trecută prin viață. Chiar are o vorbă: "Eu am fost pe strada ta, tu nu ai fost pe a mea!". Nu ai cum să nu o asculți atunci când îți dă un sfat. Cred că cel mai prețios sfat pe care l-am primit de la ea a fost să fiu foarte serios și punctual la cântări. Încerc să aplic acest sfat și în viața de zi cu zi, deși sunt cam zăpăcit de felul meu.

Obișnuiește să te certe când greșești?

Cred că orice mamă își ceartă copilul când face prostioare. Mă certa și pe mine mama până la o vârstă, acum îi este mai greu. În schimb, ne place să vorbim mult și să dezbatem problemele, dacă ele apar. Toate au o rezolvare, important e să comunici cu cine trebuie.

Ai avut de suferit de pe urma faptului că mama ta este celebră?

Pentru faptul că mama mea este celebră, nu am avut niciodată de suferit, ci cred că am avut mai multe avantaje. La început am cântat cu ei și deja lumea ne cunoştea ca fiind 3 feciori violoniști și ea solistă. Apoi, am simțit că trebuie să trec pe cont propriu și am înființat Alin Pascal Band, cu care cânt și astăzi. Trecerea a fost destul de grea, pentru ca lumea nu mă credea că am un band, dar nici nu credeau faptul că și eu cânt cu vocea. Mi-a luat vreo trei ani să conving lumea de acest lucru.

Ce proiecte noi ai în plan?

Îmi doresc tare mult să am o piesă pe radio și pentru asta petrec destul de multe ore la studio. Sper ca într-o zi să mă lovească hit-ul anului.

Click! spune

Matilda Pascal-Cojocăriţa este căsătorită cu dirijorul și violonistul Ștefan Cigu. Are trei nepoți cu care se mândrește, doi băieți de la fiul ei, Alin Pascal, Adam (4 ani și jumătate) și Tudor (2 ani și jumătate), dar și o fetiță, Miriam Teodora (2 ani și cinci luni), de la violonistul Horațiu Cigu, fiul soțului ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net