Alina Eremia, cuprinsă de nostalgie, în pragul sărbătorilor: «Ne păcăleau să-l fugărim pe iepuraş»


    Alina nu se gândeşte momentan la căsătorie Foto:Arhivă personală
Alina nu se gândeşte momentan la căsătorie Foto:Arhivă personală

Cântăreaţa Alina Eremia şi fratele său, Mircea şi-au adus aminte cu drag de perioada copilăriei şi de modul în care sărbătoreau Paştele atunci când erau mici. Fratele artistei a făcut o serie de dezvăluri şi a infirmat un zvon privind viaţa personală a Alinei, potrivit căruia vedeta se pregăteşte de căsătorie.

Mircea, fratele Alinei, care îi calcă pe urme din punct de vedere muzical, a dezvăluit faptul că Alina nu se mărită şi nici nu are planuri din acest punct de vedere, cel puţin în acest moment. "Nu, nu se mărită. Alina are o viaţă transparentă şi consider că lucrurile pe care nu le spune trebuie să rămână strict între noi. (...) De mici avem aceleaşi obiceiuri de Paşte. Sora mea mă învaţă să fiu un om mai bun", a spus Mircea, 


    Alina, alături de fratele său, Mircea Foto:Arhivă personală
Alina, alături de fratele său, Mircea Foto:Arhivă personală

El a adăugat că sora lui este o persoană transparentă care ar i-ar anunţa pe cei care o admiră despre faptul că o schimbare importantă urmează să aibă loc în viaţa personală. Alina se bucură de relaţia pe care o are, dar se concentrează asupra carierei şi nu se imaginează purtând rochia de mireasă. După ce zvonurile privind o căsătorie au fost spulberate, cei doi fraţi au rememorat cu drag clipele pe care le petreceau de Paşte atunci când erau mici, acasă la părinţi. "El era ăla rău (n.r- când erau mici). Preparatele mamei sunt cele mai bune din lume. Nu ţin dietă, dar am un regim sănătos şi mă ţin de el. Părinţii ne păcăleau să-l fugărim pe iepuraş şi să ne găsim cadourile de Paşte", a declarat Alina. 


    Alina Şi Edi Foto: Unica
Alina Şi Edi Foto: Unica

Alina a distrus visele admiratorilor care încă mai sperau că ea şi Dorian Popa formează un cuplu atunci când a pozat pentru coperta revistei Unica alături de iubitul său. un corporatis pe nume Edi Barbu, în vârstă de 27 de ani. Cei doi s-au cunoscut la o sală de sportz şi trăiesc sub acelaşi acoperiş. Printre pasiunile lor se numărăr şi călătoritul, căci au fost recent într-o vacanţă în însorita Thailanda. 

cub kassandra rotariu png
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Survivor Romania webp
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
image
image
image
image
image
image
cub sebastian țopescu png
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg