Alina Eremia își dorește să devină mamă: «Îmi voi susține și ajuta copilul»

Ultima actualizare:

    Alina Eremia a vorbit despre faptul că își dorește ca în viitor să devină mamăFoto Instagram
Alina Eremia a vorbit despre faptul că își dorește ca în viitor să devină mamăFoto Instagram

Alina Eremia a vorbit pentru prima dată despre faptul că este pregătită să devină mamă. Vedeta a mărturisit că își va susține copilul și îl va încuraja să urmeze cariera la care va visa, deoarece acest exemplu l-a primit și ea de la părinții ei.

Artista care intră mereu în topurile muzicale de pe radio cu fiecare piesă lansată a mărturisit că își va susține copilul să aibă pasiuni și vise pe care să și le îndeplinească. Alina are mare grijă să fie în formă și a explicat într-un interviu cum se pregătește ea pentru o zi normală din viața ei.

„Dimineața, primul lucru pe care îl fac este să beau un pahar cu apă, după care îmi pregătesc cafeaua. Ultimul lucru înainte de somn este să citesc, să fac stretching, să îmi relaxez corpul. (...) Atunci cand va fi momentul, îmi voi susține și ajuta copilul în îndeplinirea viselor lui, așa cum au făcut părinții mei cu mine și cu fratele meu. Important este să găsească satisfacție în ceea ce face. (...) Mă bucur că fratele meu împărtășește aceeași pasiune ca și mine. Ne place să stăm la povești legate de muzică, ne cerem părerea unul celuilalt, și mă bucură faptul că face pași mici și siguri spre o carieră frumoasă. L-am sfătuit să muncească, niciodată să nu fie autosuficient, să încerce să se autodepăseașcă și, cel mai important, să rămână cu capul pe umeri, sfaturi pe care și eu la rândul meu le-am primit și care s-au dovedit a fi utile”, a declarat Alina Eremia pentru evz.ro

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net