Alina Laufer, gravidă cu gemeni, internată de urgență! Mesajul disperat al lui Ilan Laufer: "Totul s-a petrecut foarte repede"

Ultima actualizare:

    Alina și Ilan Lauferfoto: arhivă personală
Alina și Ilan Lauferfoto: arhivă personală

Momente dramatice pentru familia fostului ministru Ilan Laufer. Alina Laufer, soția sa, care este însărcinată cu gemeni, a fost internată în cursul zilei de ieri, în spital. Gravidă în șapte luni, Alina declara zilele trecute că de abia mai poate să urce și să coboare scările casei în care locuiește. Iată că starea ei de sănătate s-a agravat și medicii au decis să o interneze de urgență. Acum, Alina Laufer luptă să ducă sarcina mai departe.

Anunțul a fost făcut chiar de Ilan Laufer pe Facebook, acesta fiind foarte îngrijorat de starea de sănătate a soției sale. „Scumpa mea soție, Alina, a fost internată ieri de urgență la spital, din cauza că una dintre membrane s-a rupt și a început să piardă lichid amniotic. Totul s-a petrecut foarte repede, am ajuns la camera de gardă, Alina a fost preluată de personalul medical și, după 15 minute, am aflat că va rămâne internată în spital pentru cel puțin două săptămâni. Cu toate că nu pot fi alături de ea din cauza regulilor foarte stricte din spital, Alina luptă în fiecare moment să ducă sarcina mai departe. Mă rog la Dumnezeu să îi aducă acasă sănătoși pe toți trei.”, a scris Ilan Laufer, pe contul de Facebook.

Alina și Ilan Laufer s-au chinuit 8 ani să aibă copii

În vârstă de 38 de ani, Alina Laufer a anunțat în culmea fericirii, în septembrie anul trecut, că este însărcinată cu gemeni, după ce a apelat la inseminarea artificială. Vedeta și soțul ei, politicianul și omul de afaceri Ilan Laufer, au povestit că s-au chinuit timp de 8 ani să devină părinți. ”Știam că la inseminare au fost doi embrioni, însă așteptam să văd dacă s-au prins amândoi. Erau deja măricei și ni s-a confirmat minunea! Vom avea gemeni! Ilan este și el foarte fericit, că în sfârșit, după 8 ani în care ne-am dorit extrem de mult să devenim părinți, ne-am chinuit și am făcut mai multe proceduri, în sfârșit se va întâmpla. Chiar râdeam cu el și spuneam că sunt copii de campanie, i-am făcut între strâns de semnături, stat în picioare și alte alergături. Nu îi vine să creadă, deja se gândește că va scoate doi copii campioni, e foarte motivat. După atâția ani de încercări acum este un șoc pentru noi că se întâmplă acest lucru! Totul este în grafic și decurge ok. Este o sarcină bivitelină, gemenii nu vor fi identici, sunt șanse mari să fie băiat și fată”, povestea Alina, în exclusivitate pentru Click!.

Citește și:

Alina și Ilan Laufer vor avea gemeni: «După 8 ani de încercări, acum e un șoc pentru noi»

EXCLUSIV Totul despre sarcina Alinei Laufer: «Am fost singură la inseminare»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net