Alina Puşcaş: «Nu-s căsătorită, dar nici cerută!»

Ultima actualizare:

    Alina Puşcaş susţine  că nu îi forţează mâna  iubitului ei, Mihai, să o ia de nevastă
Alina Puşcaş susţine că nu îi forţează mâna iubitului ei, Mihai, să o ia de nevastă

Cel de-al optulea sezon al emisunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a prins-o pe Alina Puşcaş (31 de ani) cuplată şi însărcinată. Vedeta a acordat un interviu exclusiv pentru revista OK!, în care a povestit despre schimbările din viaţa ei, de când a devenit mamă şi are o relaţie.

„După naştere mai am de dat patru kilograme jos. Am fost o gravidă agitată şi petrecăreaţă. Cel mai greu a fost în prima lună de la naştere. A trebuit să-mi readaptez tot programul. Am găsit soluţii, pentru că la început n-am avut nici un ajutor. Eram doar eu, Mihai, şi atât. N-am avut pretenţia din partea mamei lui Mihai, pentru că, până la urmă, ultima dată când a pus mâna pe un copil mic a fost acum 41 de ani. Bonele mă recunoşteau, am avut probleme şi îmi cereau bani mai mulţi, cam 1.000 €. Mihai m-a filmat în timp ce năşteam. În noiembrie facem un an de relaţie”, a declarat Alina Puşcaş, în exclusivitate pentru revista OK! 

Ea spune că mai vrea moştenitori. „Aş mai face un copil, dar nu acum, o fetiţă peste doi, trei ani. Deocamdată nu sunt căsătorită şi nici cerută. Dar nu insist, las lucrurile să se întâmple de la sine”, a mai povestit vedeta pentru OK!

Citeşte mai mult pe okmagazine.ro

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net