Am văzut finala acasă la Paula şi Ovidiu


    Ruben Seling şi Maria Seling
Ruben Seling şi Maria Seling

La Remetea Chioarului, acasă la părinţii Paulei Seling, a fost o atmosferă încărcată de emoţii. Părinţii cântăreţei au urmărit cu sufletul la gură întregul concurs, alături de vecinii lor şi de reporterul Click!.

Pe măsură ce se apropia momentul evoluţiei reprezentanţilor României pe scena Eurovision, au crescut şi emoţiile celor prezenţi în căminul familiei Seling.

După ce au interpretat piesa „Playing with fire", telefoanele au început să curgă. Prima care a sunat acasă a fost chiar Paula.

„Stai liniştită! Aţi fost extraordinari! Nu fi stresată, a ieşit foarte bine, impecabil", şi-a încurajat Ruben Seling fiica la telefon. „Vedeţi, cât e de greu să aibă omul copii?", a glumit Maria, mama Paulei, cu lacrimi de emoţie în ochi.

La doar câteva secunde după anunţarea clasamentului final, telefonul a sunat din nou. „Bravo, copii! Bravo, fetiţa mea! Sunt mândru de voi", a reuşit să spună tatăl cântăreţei.

„O aşteptăm acasă pe Paula cu un buchet imens de trandafiri, pe care l-am pregătit în seara aceasta. Şi-a făcut datoria!", a încheiat Maria Seling.

Ana Cernăuţeanu, mama lui Ovi:«Piesa va fi un hit în toată lumea»

Artistul care a reprezentat România la Eurovision cu Paula Seling a câştigat locul III crezând în superstiţii. Tânărul, originar din Botoşani, a plâns sâmbătă după-amiază când pe cerul din Oslo s-a arătat un curcubeu în culorile României.

Ana Cernăuţeanu, emoţionată până la lacrimi, a vorbit cu fiul ei, la telefon, sâmbătă, înainte de marea finală. Acesta i-a povestit că a plâns după ce pe cerul din Oslo s-a arătat un curcubeu în culorile României.

Mama lui Ovi a adăugat că inclusiv ea a avut parte de un semn când s-a dus joi la Biserica „Vovidenia" din Botoşani să aprindă o lumânare şi să se roage pentru ca fiul ei şi Paula să aibă succes.

„Dintr-o dată s-a auzit melodia lui Ovi. Mă întrebam dacă mi se pare. Când colo era o doamnă cu un radio de la care se auzea «Playing with Fire». Am întrebat dacă ştie cine cântă şi mi-a spus: «Da, doamnă! Sunt Ovi şi Paula Seling». Cred că sunt semne. Piesa României va fi un hit în toată lumea", a povestit Ana Cernăuţeanu.

Susţinut de fani

Fanii din Botoşani au aşteptat rezultatul finalei cu banderole pe cap, purtând însemnele EurOVIsion, emoţii şi scandări. Adunaţi la terasa unde Ovi a susţinut două concerte pentru botoşăneni, fanii au scandat numele artistului.

simeon stalpnicul png

„Bravo Ovi! Superb!", a spus Cristi, unul dintre fani. În timp ce unii au petrecut în aer liber, alţii au stat cu sufletul la gură în faţa televizoarelor.

„Suntem tari! Piesa a fost extraordinară şi am fi meritat locul I", a spus Lori Cristescu, studentă.

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
vica blochina si bianca patrichi jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
astrolog madalina manole jpg
madalina manole facebook jpg
caine jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
cub andi moisescu png
image
image
image
image
image
image
cub isabela onoriu png
Gabriela Cristea poza principala jpg
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png