Amalia Năstase, în rochie mulată după ce a slăbit 25 de kg. A făcut furori la o nuntă

Ultima actualizare:
Amalia Năstase a slăbit 25 de kg şi arată senzaţional
Amalia Năstase a slăbit 25 de kg şi arată senzaţional

Amalia Năstase merge în paşi de dans şi are motive suficiente să plutească de fericire. Bruneta a slăbit 25 de kilograme cu ajutorul dietei oloproteice pe care a început-o în urmă cu trei luni. Sâmbătă seara, femeia de afaceri a atras toate privirile la o nuntă la care a fost invitată. Îmbrăcată într-o rochie midi de culoare neagră, care s-a mulat perfect pe noul ei trup, bruneta a stat numai pe ringul de dans, arătând tuturor că nu mai poate fi criticată din cauza kilogramelor în plus.

Amalia Năstase (42 de ani) a dovedit încă o dată că este o femeie ambiţioasă şi dacă şi-a pus în cap ceva nu s-a lăsat până nu a aobţinut ce şi-a dorit. Bruneta a început în această primăvară o dietă strictă cu ajutorul căreia a dat jos numai puţin de 25 de kilograme. În prezent, femeia de afaceri care este în a 110 zi de dietă şi cântăreşte 70 de kg, se află în faza în care medicii nutriţionişti i-au adaptat regimul personalizat pentru a nu o dezechilibra.

Şi la nuntă, Amalia a respectat dieta strictă pe care o urmează
Şi la nuntă, Amalia a respectat dieta strictă pe care o urmează

Sâmbătă, Amalia Năstase a fost invitată la o nuntă, unde nu i-a impresionat doar pe invitaţi, ci şi pe iubitul ei Răzvan Vasilescu, care şi-a surprins partenera într-o imagine de infarct. Mândră de noile ei forme şi de rezultatele spectaculoase pe care le-a obţinut, Amalia Năstase a publicat imaginea pe contul ei de Instagram, fiind lăudată de cunoscuţi. 

Amalia Năstase formează un cuplu cu Răzvan Vasilescu
Amalia Năstase formează un cuplu cu Răzvan Vasilescu

Chiar dacă se afla la petrecere, Amalia a respectat dieta şi şi-a pus în farfurie doar ce ştia că are voie să mănânce de la medicul său. 

Amalia Năstase s-a îngrăşat după ultima sarcină   

Înainte de a bifa aceste rezultate spectaculoase, Amalia Năstase era total nemulţumită de felul în care arăta: ”Totul a început acum patru ani. Era a treia sarcină şi metabolismul meu mi-a făcut cadou 30 de kilograme pe care mi le-a lăsat ca pe nişte pietre de moară. Am încercat diverse diete, dar efortul era mult mai mare decât numărul de kilograme pierdute.

Amalia Năstase alături de medicul Giuseppe Castaldo, cel care a ajutat-o să slăbească
Amalia Năstase alături de medicul Giuseppe Castaldo, cel care a ajutat-o să slăbească

Iar cu fiecare dietă nereuşită, foamea venită din frustrare era şi mai mare. Doctorii la care mergeam îmi spuneau fie că «aia e, vârsta, nu aveţi ce să faceţi ca să fiţi ca înainte»", declara Amalia Năstase.  

Ce are voie să mănânce Amalia Năstase în dieta oloproteică

Amalia Năstase are un regim personalizat de medicul ei. Dacă unii pacienți pot avea trei mese pe zi, alții pot avea doar două. Nutriţioniştii explică faptul că totul ţine de greutatea pe care o au pacienţii, de anumite reglaje care trebuie făcute în organism și de cât trebuie și își doresc să slăbească.

Mesele pot arăta destul de diversificat chiar şi doar cu carne şi legume.


    Amalia Năstase alături de medicul Giuseppe Castaldo, cel care a ajutat-o să slăbeascăFoto: arhivă personală
Amalia Năstase alături de medicul Giuseppe Castaldo, cel care a ajutat-o să slăbeascăFoto: arhivă personală

Sunt recomandate carne slabă de vițel, vită, iepure, file de porc slab, dar și piept de pui sau de curcan ori pește dorada, cod sau somon sălbatic, creveți, cod, anșoa, știucă, merluciu, biban, ton, sepie, calamar, în gramaje variabile pentru fiecare pacient în parte și la mese stabilite individual, cu medicul.

La capitolul lugume există o listă destul de lungă. Regăsim în ea anghinare, fenicul, flori de dovleac, andive, ciuperci, vinete, napi, ridichi, varză, dovlecei, roșii de salată, zucchini, ardei gras, mărar, salate, spanac, frunze de sfeclă. Medicii permit combinaţiile de carne şi legume.  

Citeşte şi:

Cum se simte Amalia Năstase după ce a slăbit 22 de kg cu dieta oloproteică. Tot ce trebuie să ştiţi despre regim

Cum arată Amalia Năstase după două săptămâni de regim. A dezvăluit ce dietă urmează

image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net