Amalia Năstase nu face economii: «La mine în mână banii se topesc!»

Ultima actualizare:

    Amalia Năstase a fost cea de-a treia soţie a lui Ilie NăstaseFoto: arhivă personală
Amalia Năstase a fost cea de-a treia soţie a lui Ilie NăstaseFoto: arhivă personală

Ce paradox! În galele de caritate la care este gazdă, Amalia Năstase reuşeşte să strângă sume colosale, dar în viaţa reală fosta soţie a lui Ilie Năstase este o mare cheltuitoare. Bruneta, care a slăbit 20 de kilograme cu o dietă-minune, a povestit cu toată sinceritatea pe ce se duc banii ei şi de ce niciodată nu reuşeşte să facă economii pentru zile negre.

Poate vă aşteptaţi ca Amalia Năstase să fie una dintre vedetele care au mare grijă de banii lor şi îi păstrează în conturi în bănci. Se pare însă că această imagine este departe de adevăr. Fosta soţie a lui Ilie Năstase, mamă a trei copii, a mărturisit că se "pricepe" să cheltuiască mai mult decât să strângă. 

Amalia Năstase este mamă a trei copii
Amalia Năstase este mamă a trei copii

"Toţi banii pe care îi câştig se duc pe educaţia copiilor şi pe călătorii. Fetele şi Toma sunt toţi la unităţi de învăţământ private. Pentru asta muncesc. Să le ofer copiilor o educaţie şi să experimentăm locuri noi. Îmi zicea mama că la mine în mână bani se topesc. E fix aşa, banii se topesc pe experienţe. Pe astea nu ţi le poate oferi nimeni. La noi nu este nimic programat. Plecăm în vacanţe pur şi simplu, chiar dacă ştim probabil că luna următoare ne va fi mai greu. Cine spune că nu are grija zilei de mâine, ori e Ion Ţiriac, ori minte! Au fost situaţii când nu am stat bine financiar", a povestit Amalia Năstase, invitată la emisiunea online "E Ok! să fii vedetă? Cu Dana Săvuică".

La finele anului 2018, Amalia Năstase a prezentat Festivalul Brazilor de Căciun, un eveniment caritabil cu tradiţie, la care a reuşit să adune 770.000 euro. 

Fiica cea mare a Amaliei Năstase vrea să se angajeze pe timpul verii

Deşi Amalia Năstase le oferă copiilor confortul de care au nevoie, pe timpul verii se pare că fiica ei cea mare îşi doreşte să-şi câştige singură banii de buzunar. Vedeta a anunţat că  Alessia, care va împlini curând 16 ani, se va angaja la un lanţ celebru de restaurante fast-food. Nici feta cea mică nu pierde timpul cu activităţi din care să nu înveţe mare lucru. Emma ( 13 ani) este pasionată de o latură grea a Medicinei. Ea vrea să se facă neurochirurg şi este interesată să înveţe cât mai mult. "Nu un simplu neurochirurg, să ne înţelegem. Vrea doctor în ştiinţe medicale", a completat Amalia Năstase.

Bruneta trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Răzvan Vasilescu, căruia i-a dăruit un băieţel în octormbrie 2015. De atunci, bruneta s-a tot străduit să dea jos kilogramele acumulate în sarcină, dar abia acum a reuşit să slăbească spectaculos cu o dietă-minune.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net