Amanta lui Costea, însărcinată? Declaraţii bombă! Ce spune Nilă

Ultima actualizare:

    FOTO ACCES DIRECT
FOTO ACCES DIRECT

Amanta lui Costea, Alina Lică, cea cu care a înşelat-o pe Daniela Crudu timp de mai multe luni, se află la capătul puterilor după ce Nilă a părăsit-o şi pe ea. Se pare, după cum spun prietenii ei, că ar fi rămas însărcinată cu fotbalistul.

Alina Lică, amanta lui Mihai Costea, ar fi însărcinată. Mihai Costea s-a despărţit şi de ea acum două săptămâni din cauza certurilor, informaţiile fiind oferite de una dintre cele mai bune prietene ale Alinei, prin intermediul Acces Direct.

"Nu înţeleg de ce a făcut aşa ceva şi de ce nu i-a spus Danielei că are altă relaţie. Daniela nu doarme, nu mănâncă acum. Eu am avut mare încredere în el la început", a spus tatăl Danielei Crudu, Nelu, la Acces Direct.

"Eu i-am văzut pe Mihai Costea şi pe prima lui amantă, Alina, în cluburi din Vâlcea la lăutari. Alina agăţa de mult bărbaţi. Se duce după bărbaţi cu bani", a spus Dorin, un bărbat care i-a văzut pe Nilă şi pe Alina de multe ori împreună.

"Eu cred că ei au ajuns să fie nefericiţi. Şi el era nefericit şi cred că de aceea a şi plecat. Înainte de băiatul ăsta, Daniela nu a avut pe cineva care să-i arate că o iubeşte. Din acest moment foarte mulţi băieţi o vor căuta pe Daniela. Ea vrea familie şi copii. Eu am impresia că Mihai Costeao iubeşte şi că pur şi simplu s-a obişnuit cu ea în casă şi nu l-a mai atras", a adăugat Mihai Mitoşeru.

La scurt timp după ce acest zvon a fost lansat in emisiunea mai sus menţionată, Mihai Costea a intervenit şi a negat vehement faptul că Alina Lică ar fi însărcinată şi copilul ar fi al său, prin intermediul unui SMS.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
image
actualitate.net
image
actualitate.net