Ana Maria, adusă cu mandat în procesul lui Chilian!

simeon stalpnicul png

Procesul lui Florin Chilian, în care este acuzat că a condus beat, continuă. Martor cheie în acest proces este iubita cântăreţului la vremea aceea, solista Ana Maria Georgescu. Martorii susţin că şi ea a fost lovită în acea noapte, însă nu a depus plângere, preferând să-şi părăsească iubitul agresiv.

Dragoste cu năbădăi, aşa a fost relaţia dintre Ana Maria Georgescu şi Florin Chilian. Cei doi s-au despărţit în toamna anului 2006, la scurt timp după ce cântăreţul a fost protagonistul unei infracţiuni, în judeţul Cluj.

Deşi ei nu au vorbit niciodată despre motivul separării, se pare că, în iulie 2006, în timp ce se întorceau de la o petrecere din Cluj, Chilian, aflat în stare de ebrietate, a agresat-o fizic pe iubita sa şi a făcut şi accident de maşină.

simeon stalpnicul png

Recalcitrant din fire, solistul a avut o puternică altercaţie cu poliţiştii veniţi la faţa locului, cărora le-a spus că maşina i-a fost furată şi că cineva i-a accidentat-o.

Procesul nu s-a terminat, Chilian este acuzat de conducere sub influenţa alcoolului, iar magistraţii de la Judecătoria Cluj au hotărât ca Ana Maria să fie adusă ca martor cu mandat la următorul termen de judecată.

Martorii audiaţi până în prezent susţin ipoteza potrivit căreia solista a fost lovită de fostul ei partener, însă se pare că ea nu a depus plângere: „Nu am fost chemată la Cluj. La începutul anchetei am fost şi am dat declaraţii , dar pentru mine acest incident este încheiat de acum doi ani", a declarat Ana Maria, pentru Click!

Safronie Cătălin, un angajat al unei firme din Piatra Neamţ, a depus joi mărturie la Judecătoria Cluj, în favoarea lui Florin Chilian. Safronie a declarat judecătorului că trecea întâmplător prin Cluj, venind de la Oradea, când l-a observat într-o benzinărie de la marginea oraşului pe Chilian, care vorbea agitat la telefon, mergând pe jos.

simeon stalpnicul png

Safronie i-a mai spus magistratului că l-a cunoscut ulterior, după vreo două săptămâni, personal pe Chilian, la un concert în Piatra Neamţ, unde artistul a fost sponsorizat de firma sa.

shutterstock 1833215881 jpg
anisia gafton jpg
autostrada jpg
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
pantofi jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
Niculae Badalau - foto Bogdan Vladu
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
image
image
image
image
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
anisia gafton jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Oana Ionita profa de balet  jpg
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg