Ana Porgras s-a întors acasă după eliminarea de la Survivor România: “Regret enorm că am plecat”

Ultima actualizare:

    Ana Porgras s-a întors acasă după eliminarea de la SurvivorFoto: captură video
Ana Porgras s-a întors acasă după eliminarea de la SurvivorFoto: captură video

Cea mai recentă eliminare de la Survivor România este, poate, și cea mai controversată. După un parcurs ascendent în competiție, Ana Porgras a fost eliminată. Acest lucru a dus la un val de revoltă în mediul online, ba chiar și la generarea unei petiții pentru readucerea fostei gimnaste în competiție. Cu toate acestea, Ana s-a întors acasă și, copleșită, a mărturisit că nu se aștepta la atât de multă susținerre și apreciere din partea publicului.

Așteptată de prietenii apropiați cu dulciuri și flori, Ana a fost toată un zâmbet la aterizarea în București. Fosta gimnastă s-a declarat fericită să fie din nou în prezența celor dragi, dar nu a ascuns cât de mult își dorea să continue parcursul în reality show.


    Ana a fost primită ca o câștigătoare de prietenii eiFoto: Instagram
Ana a fost primită ca o câștigătoare de prietenii eiFoto: Instagram

“M-am adaptat destul de greu. În primele două săptămâni mă gândeam că vreau să plec acasă, că eu nu pot aici. Ușor- ușor m-am obișnuit, m-am adaptat, am intrat în fenomenul Survivor. Nu mai simțeam foame atât de tare. Regret enorm că am plecat. Îmi doream să rămân până în finală. Dacă așa a fost să fie și s-a întâmplat, eu nu mai am ce să schimb. Le mulțumesc oamenilor de acasă că au încercat să schimbe ceva. Trebuie să învățăm că ăsta e un concurs. Nu am fost supărată că am fost nominalizată de Jador, nu aveam de ce”, a mărturisit fosta gimnastă la aeroport.

Ana Porgras, despre relația cu Zanni

Telespectatorii au putut observa relația specială care s-a legat între Ana și Zanni, lucru pe care gimnasta nu l-a negat. “Eu l-am văzut pe Zanni un pic altfel decât l-a văzut toată lumea. Poate oamenii l-au văzut persoana aia puternică pe care nu îl dărâmă niciodată nimic și care înfruntă pe toată lumea și care spune adevărul strigând sus și tare când are o părere. În schimb, eu am văzut dincolo de ambalajul ăsta. Am văzut ce are el în suflețel. Eu știam ce e la el în suflet. După ce am ieșit și am văzut consiliul de eliminare, cum plângea ca un copil. A fost emoționant și pentru mine și, în momentul când am ieșit, am plâns amândoi odată. Plângeam pentru el că l-am lăsat acolo", a mai adăugat Ana Porgras.

image
image
image
image
image
image
gabriela cristea emisiun jpg
Dan Negru a lăsat Antena pentru Kanal D Sursa Kanal D
banner pique shakira png
adelina pestritu webp
ana odagiu jpg
gina si smiley fb 1 jpg