Ana Porgras se alătură echipei Faimoșilor, la Survivor România

image
Ana Porgras este noua concurentă de la Survivor RomâniaFoto Instagram

Competi╚Ťia Survivor Rom├ónia 2021 devine din ce ├«n ce mai aprig─â. ├Än edi╚Ťia de joi, cele doua echipe, Faimo╚Öii ╚Öi R─âzboinicii, vor primi, fiecare, noi lupt─âtori. Ana Porgras va face parte din echipa Faimo╚Öilor.

Prezentatorul relity-ului┬áSurvivor Romania 2021┬áa f─âcut marele anun╚Ť ├«naintea jocului de Recompens─â, noi concuren╚Ťi au intrat ├«n competi╚Ťie al─âturi de ei.

Pe c├ót de spectaculoase ╚Öi exotice sunt locurile ├«n care au ajuns, pe at├ót de imprevizibile vor fi provoc─ârile ce ├«i a╚Öteapt─â pe curajo╚Öii concuren╚Ťi ai celui de-al doilea sezon ÔÇ×Survivor RomaniaÔÇŁ.┬áO schimbare a avut loc ├«n echipa┬áFaimo╚Öilor, ace╚Ötia au o nou─â concurent─â ├«n echip─â.

Ana Porgras este noua concurent─â din echipa Faimo╚Öilor.┬áAceasta trebuia s─â mearg─â ├«n Republica Dominican─â al─âturi de colegii ei, ├«nc─â de la ├«nceputul competi╚Ťiei.

image
Ana Porgras

Din păcate, acest lucru nu s-a mai întâmplat, iar din cauza unor probleme medicale, vedeta a fost înlocuită de Elena Marin, dansatoare, coregraf, fosta gimnastă și cunoscută publicului larg prin rolul de asistentă TV.  Acum, Ana Porgras este pregatită să înfrunte obstacolele din jungla Dominicană alături de echipa roșie.

Cine este Ana Porgras și cu ce se ocupă

Ana Porgras este o fostă gimnastă. Are în palmares zeci de medalii, inclusiv  o medalie de aur  la bârnă la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică din 2010, o medalie de bronz cu echipa la Campionatele Europene din 2010 și o medalie de bronz la paralele la Campionatul Mondial de Gimnastică de la Londra din 2009. 

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg