Ana Porgras se alătură echipei Faimoșilor, la Survivor România


    Ana Porgras este noua concurentă de la Survivor RomâniaFoto Instagram
Ana Porgras este noua concurentă de la Survivor RomâniaFoto Instagram

Competiția Survivor România 2021 devine din ce în ce mai aprigă. În ediția de joi, cele doua echipe, Faimoșii și Războinicii, vor primi, fiecare, noi luptători. Ana Porgras va face parte din echipa Faimoșilor.

Prezentatorul relity-ului Survivor Romania 2021 a făcut marele anunț înaintea jocului de Recompensă, noi concurenți au intrat în competiție alături de ei.

Pe cât de spectaculoase și exotice sunt locurile în care au ajuns, pe atât de imprevizibile vor fi provocările ce îi așteaptă pe curajoșii concurenți ai celui de-al doilea sezon „Survivor Romania”. O schimbare a avut loc în echipa Faimoșilor, aceștia au o nouă concurentă în echipă.

Ana Porgras este noua concurentă din echipa Faimoșilor. Aceasta trebuia să meargă în Republica Dominicană alături de colegii ei, încă de la începutul competiției.


    Ana Porgras
Ana Porgras

Din păcate, acest lucru nu s-a mai întâmplat, iar din cauza unor probleme medicale, vedeta a fost înlocuită de Elena Marin, dansatoare, coregraf, fosta gimnastă și cunoscută publicului larg prin rolul de asistentă TV.  Acum, Ana Porgras este pregatită să înfrunte obstacolele din jungla Dominicană alături de echipa roșie.

Cine este Ana Porgras și cu ce se ocupă

Ana Porgras este o fostă gimnastă. Are în palmares zeci de medalii, inclusiv  o medalie de aur  la bârnă la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică din 2010, o medalie de bronz cu echipa la Campionatele Europene din 2010 și o medalie de bronz la paralele la Campionatul Mondial de Gimnastică de la Londra din 2009. 

FotoJet (6) jpg
FotoJet (2) jpg
cub dana nălbaru png
FotoJet (7) jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
oana roman marius elisei
FotoJet (1) jpg
cub cub cătălin scărlătescu png
image
image
image
image
image
image
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi