Ana Ularu e pe val la Hollywood. Joacă în două super-producţii

Ultima actualizare:

    Ana UlaruFoto: Arhiva personală
Ana UlaruFoto: Arhiva personală

În ţara ei natală a jucat în peste 30 de producţii precum filmul “Hârtia va fi albastră” sau serialul “Pariu cu viaţa”, de la Pro TV. Ana Ularu devine însă un nume cunoscut şi la Hollywood. După ce a jucat în “Serena” alături de Bradley Cooper, acum are un rol într-un film cu Tom Hanks şi va apărea într-un serial.

După ce în 2014 a jucat în “Serena” alături de Bradley Cooper şi Jennifer Lawrance, Anei Ularu (31 de ani) i s-au deschis multe uşi la Hollywood. Are parte de nenumărate oferte, iar anul acesta a luat parte la mai multe proiecte importante.

Primul dintre ele este “Inferno”, peliculă regizată de Ron Howard în care joacă alături de Tom Hanks şi Felicity Jones. S-ar părea că Hanks şi-a dorit-o foarte mult pe româncă în pelicula realizată după cartea lui Dan Brown. Până la urmă, Felicity Jones, mult mai cunoscută, a promit rolul doctorului Simenna Brooks, în care Hanks o vedea pe Ana. Românca are un rol secundar, dar important în film, Vayentha.

Mai mult, Ana a fost tratată ca o regină pe platourile de filmare şi a avut propria cabină. Prestaţia ei din “Inferno” a ajutat-o să fie distribuită într-un alt rol, în serialul “Emerald City”.

Ana Ularu apare în serialul "Emerald City"
Ana Ularu apare în serialul "Emerald City"

Ana o va interpreta pe Vrăjitoarea de Vest în noua ecranizare a Vrăjitorul din Oz. Serialul, care va avea zece episoade, va avea premiera pe 6 ianuarie 2017 şi nu se ştie încă dacă va avea un al doilea sezon. 

Indiferent de succesul serialului, e clar că Ana e pe val la Hollywood. O dovadă în plus e faptul că actriţa mai are în pregătire un film, pelicula britanică “The Maker”, în care are rolul principal. 

image
image
image
image
image
image
oana zavoranu 1 1024x1024 jpg
Oana Roman și cîinele bubble Sursa Instagram jpg
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
image
actualitate.net