VIDEO Durerea ascunsă a Anamariei Preda, fiica lui Aurelian Preda! Cum arată camera îndrăgitului artist

Ultima actualizare:

Anamaria Rosa Preda (21 ani), fiica regretatului Aurelian Preda, a ținut intactă camera tatălui ei chiar și acum, după mai bine de 5 ani de la moartea regretatului artist. Fiica lui Aurelian Preda ne-a mărturisit pentru Click! cât de greu îi este să plătească rata la bancă pentru casa care i-a rămas de la tatăl ei, dar ne-a arătat și camera acestuia, cu ia lui preferată, care încă stă așezată pe patul interpretului de muzică populară.

image

Ce o frământă acum pe Anamaria Preda, tânăra, care calcă pe urmele tatălui ei în cariera muzicală, ne-a povestit exclusiv pentru Click!

  • Anamaria, cum ești acum, sufletește vorbind? Știu că erai supărată la un moment dat, pentru că te certau fanii tatălui tău că nu ai ajuns la mormântul lui, pe 2 februarie, când ar fi împlinit 52 de ani!

Sufletește vorbind nu sunt atât de împlinită pentru că mai am multe de realizat. Am avut perioade în care am căzut apoi m-am ridicat și tot așa însă ceea ce mă macină cel mai mult este absența tatălui meu.

De când el nu mai este, viața mea s-a schimbat bine și din păcate nu tocmai în bine, dar încerc să mă folosesc de tot ce m-a învățat bine și să îmi transform eu viața într-una mai frumoasă.

Citește și Parastas de trei ani pentru Aurelian Preda. Cel mai bun prieten al lui a lipsit de la comemorare

Nu am putut ajunge atunci la mormântul tatălui meu pentru că eu muncesc, muncesc și în ture de noapte, dar am recuperat după. Mai devreme sau mai târziu ajung acolo și mă liniștesc la mormântul lui. Tatăl meu va rămâne mereu în sufletul și în amintirile mele!

  • Ce ai învățat de la tatăl tău și cât de mult îi simți lipsa acum?

Tata m-a învățat că dacă nu treci și prin greșeli nu ai de unde aduna lecții așa că acesta este principiul pe care merg: cad, greșesc, învăț, mă ridic și nu mai repet.

Dorul de el nu se poate exprima în cuvinte. Casa e goală, la fel ca și sufletul meu.

  • Știu că nu te-ai atins deloc de camera tatălui tău și a rămas intactă. În plus, ia lui preferată este la loc de cinste acolo! A devenit acum camera ta?

Camera tatălui meu este exact așa cum a lăsat o el, ba chiar mai mult, o perioadă am avut pe perna lui hainele pe care le-a purtat ultima oară acasă, dar le-am băgat în dulap, la restul hainelor lui pe care nu am avut curaj să le dau, pentru că mereu când intrăm în cameră și le vedeam, plângeam.

Nu a devenit camera mea dar este în schimb locul în care îmi găsesc liniștea ori de câte ori intru sau adorm pentru că atunci când simt nevoia de liniște, mormântul lui fiind departe, mă duc în camera lui.

Păstrez tot ce a avut de la haine, costume populare, obiecte și icoane.

  • Ce te macină cel mai tare acum?

Singura durere a mea este că lunar am o rată mare de plătit la această casă pentru care el a făcut un credit ipotecar, și sunt luni în care nu fac față și mă gândesc să păstrez toate lucrurile lui și să le mut într-o casă pe care o pot întreține.

Citește și Gest emoționant făcut de fiica lui Aurelian Preda pentru tatăl său

El din păcate nu s-a bucurat decât 3 luni de această casă.

  • Lucrezi la cazinou, dar continui și cu muzica!

În momentul de față, încerc să mă împart între muncă și carieră. Proiectele mele și visele mele sunt mari dar le iau ușor. Doar ce am scos un colaj alcătuit din piese internaționale pentru că toți cei de acasă să vadă că eu cânt și altceva mai ales la evenimente.

Acum lucrez la două melodii, una de folclor și una de muzică ușoară.

Sper din suflet că tot ce îmi propun să îmi și iasă pentru că, deși îmi este greu, nu mă las doborâtă niciodată!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net