Anca Badiu își răsfață patrupedul regește! Uite ce mofturi îi face vedeta

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Începutul de an a fost unul îndoliat pentru Anca Badiu (43 de ani). Asta din cauză că patrupedul său pe care îl avea de 14 ani a murit din motive medicale. Însă, timpul a trecut, iar rănile din sufletul artistei încep să se cicatrizeze ușor – ușor, mai ales că acum are un alt cățeluș pe care îl adoră și îi face toate poftele.

„De Moș Nicolae, Pancino al meu a primit de la o prietenă o gecuță de iarnă să nu îi fie frig iar de la mine jucării să se joace plus că i-am cumpărat de mâncare pentru că i-am schimbat mâncarea.

Acuși face un anișor și este mare. Pe 5 ianuarie este ziua lui de naștere și o să îi fac o petrecere cu tort și mâncare pentru căței. Am prieteni care au căței și am să îi invitat la party cu tot cu ei. Noi o să mâncăm tort iar ei mâncare specifică pentru căței. O să le pregătesc ceva frumos”, a declarat Anca Badiu pentru Click!

Anca Badiu, supărare și suferință ascunsă

Vedeta ne-a mai mărturisit că își îngrijește cățelușul ca pe un copil, fix cum a făcut și cu patrupedul care a murit:

„Sunt supărată dintr-un singur lucru și anume că Pancino nu realizează că trebuie să își facă nevoile doar într-un singur loc. El își face nevoile toată casa. Așa că i-am comandat pampers special să poarte și îl schimb ca pe un bebeluș când este cazul. Îmi lipsește Bijou (cățelușa decedată – n.r) și îipovestesc lui Bijou de toate. M-am dus și cu Pancino la mormânt la Bijou”.

Click! spune

Anca Badiu a ajuns în atenția publicului în anul 2002 când reușea să ajungă cea de-a patra solistă a trupei Class. Pe atunci, vedeta o înlocuia pe Mihaela Florea.

Alături de trupa Class, Anca Badiu a cunoscut succesul, a lansat albumul „Într-o zi” care includea și piesele „Luna mi-a zâmbit”, dar și „Într-o zi”. Astfel că, din 2006, artista a ales să înceapă o carieră solo, iar în 2007 a lansat melodia „Nopți de dor”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net