Anca Badiu își răsfață patrupedul regește! Uite ce mofturi îi face vedeta

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Începutul de an a fost unul îndoliat pentru Anca Badiu (43 de ani). Asta din cauză că patrupedul său pe care îl avea de 14 ani a murit din motive medicale. Însă, timpul a trecut, iar rănile din sufletul artistei încep să se cicatrizeze ușor – ușor, mai ales că acum are un alt cățeluș pe care îl adoră și îi face toate poftele.

„De Moș Nicolae, Pancino al meu a primit de la o prietenă o gecuță de iarnă să nu îi fie frig iar de la mine jucării să se joace plus că i-am cumpărat de mâncare pentru că i-am schimbat mâncarea.

Acuși face un anișor și este mare. Pe 5 ianuarie este ziua lui de naștere și o să îi fac o petrecere cu tort și mâncare pentru căței. Am prieteni care au căței și am să îi invitat la party cu tot cu ei. Noi o să mâncăm tort iar ei mâncare specifică pentru căței. O să le pregătesc ceva frumos”, a declarat Anca Badiu pentru Click!

Anca Badiu, supărare și suferință ascunsă

Vedeta ne-a mai mărturisit că își îngrijește cățelușul ca pe un copil, fix cum a făcut și cu patrupedul care a murit:

„Sunt supărată dintr-un singur lucru și anume că Pancino nu realizează că trebuie să își facă nevoile doar într-un singur loc. El își face nevoile toată casa. Așa că i-am comandat pampers special să poarte și îl schimb ca pe un bebeluș când este cazul. Îmi lipsește Bijou (cățelușa decedată – n.r) și îipovestesc lui Bijou de toate. M-am dus și cu Pancino la mormânt la Bijou”.

Click! spune

Anca Badiu a ajuns în atenția publicului în anul 2002 când reușea să ajungă cea de-a patra solistă a trupei Class. Pe atunci, vedeta o înlocuia pe Mihaela Florea.

Alături de trupa Class, Anca Badiu a cunoscut succesul, a lansat albumul „Într-o zi” care includea și piesele „Luna mi-a zâmbit”, dar și „Într-o zi”. Astfel că, din 2006, artista a ales să înceapă o carieră solo, iar în 2007 a lansat melodia „Nopți de dor”.

image
image
image
image
image
image
image png
Cântăreața Vlăduța Lupău are 29 de ani și este căsătorită jpeg
banner dorian popa png
image png
banner raluca moianu png
banner colaj nuntă și botez png
image png
banner Vica Blochina png
image
actualitate.net
image
actualitate.net