Anca Badiu, un an fără cățelușa sa! Uite prin ce clipe groaznice trece acum vedeta

#Exclusiv Click!

Anca Badiu (44 de ani) a trecut în urmă cu un an prin clipe cumplite. Cățelușa sa, pe care o avea de 14 ani, în urma unor probleme de sănătate, și-a luat adio de la viață. Dispariția lui Bijou a pus-o la pământ sufletește pe fosta artistă de la trupa Class care a fost nevoită să apeleze la un specialist pentru a o ridica moral.

„Zilele astea s-a împlinit un an de când Bijou nu mai este printre noi. Este groaznic. Am terminat tratamentul cu antidepresive după un an de zile și acum sunt mult mai bine. Mi se pare că este prea mult pentru mine, a fost decesul cățelușei mele, decesul fratelui meu și nu mi-a fost deloc ușor. Moartea lui Bijou m-a dezechilibrat rău de tot. Acum încerc să mă echilibrez, să mă stabilizez puțin. I-am făcut și pagină de Facebook lui Pancino, nu ai treabă cu el. Mă supără foarte tare un lucru la el și anume că nu înțelege că nu trebuie să facă pipi pe o plăpumioară de-a lui. În rest totul este bine”, a spus Anca Badiu pentru Click!

Stări de nedescris

Artista ne-a mai dezvăluit cât de greu i-a fost și îi este sufletește:

„Când s-a împlinit un an de la moartea lui Bijou a fost o zi foarte grea pentru mine. Am fost la ea la mormânt și i-am aprins o lumânare. Mă bucur foarte mult că am ales să nu o incinerez. Atunci când ea a murit am fost la preot să discut despre asta cu el și mi-a spus atunci părintele că nu trebuie să o incinerez că nu este gunoi și bine am făcut că l-am ascultat”.

Click! spune

Anca Badiu a ajuns în atenția publicului în anul 2002 când reușea să ajungă cea de-a patra solistă a trupei Class. Pe atunci, vedeta o înlocuia pe Mihaela Florea. Alături de trupa Class, Anca Badiu a cunoscut succesul, a lansat albumul „Într-o zi” care includea și piesele „Luna mi-a zâmbit”, dar și „Într-o zi”. Astfel că, din 2006, artista a ales să înceapă o carieră solo, iar în 2007 a lansat melodia „Nopți de dor”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net