Anca, fata înfiată de actorul Constantin Codrescu, se mărită! Cum arată iubitul din Spania și ce mesaj are pentru tatăl ei


    Anca Codrescu și tatăl ei adoptiv, actorul Constantin Codrescufoto: arhivă personală
Anca Codrescu și tatăl ei adoptiv, actorul Constantin Codrescufoto: arhivă personală

Anca Codrescu, fata adoptivă a cunoscutului actor Constantin Codrescu, a fost cerută în căsătorie de bărbatul pe care îl consideră jumătatea ei. Anca a avut o viață chinuită, dar acum a ieșit soarele și pe strada ei.

Anca Codrescu a povestit pe Facebook cât de fericită e acum. "Când am crezut că «totul este spulberat» a venit aceea rază de soare, omul pe care îl așteptam, sau care mă aștepta, sau ne așteptam, să mă întrebe dacă doresc să îmbătrânim împreună... I-am spus cu voce tremurândă că DA, vreau să îmbătrânesc alături de omul... pe care îl așteptam de atâta vreme. Urmează să facem oficială căsătoria, după ce o să îmi cunoască părintele, să îi ceară mâna mea. De Sărbători, cu ajutorul lui Dumnezeu", a scris Anca Codrescu pe Facebook, care abia așteaptă să i-l prezinte tatălui pe logodnicul ei.


    Anca Codrescu și logodnicul ei, Jose Manuelfoto: Facebook
Anca Codrescu și logodnicul ei, Jose Manuelfoto: Facebook

Ea l-a prezentat pe viitorul ei soț, până acum, doar prietenilor virtuali. Bărbatul i-a dat și inelul de logodnă. "Mi-a oferit inelul și am spus Da", a spus Anca pentru Click.ro. "Sper din tot sufletul să ajung cu viitorul meu soț, în față, ca jumătatea mea să te cunoască și să îți ceară tradițional mâna", a mai scris Anca, în dreptul altei imagini cu tatăl ei. 

Anca muncește în Spania

Anca Codrescu, femeia cu ochi mari, de un albastru aproape ireal, a ajuns la muncă în Spania, deşi a crescut într-o familie bogată şi a fost, o vreme, răsfăţata familiei actorului Constantin Codrescu. Sătulă de lungul şir de necazuri, după ce a trecut printr-un divorţ de un bărbat agresiv, dar şi printr-un război cu tatăl ei adoptiv, Anca a decis să plece din România pentru a li se alătura românilor care trudesc din greu la cules de căpşuni, în Spania. ”Primesc cam 5 euro pe oră, muncesc în jur de zece ore pe zi. Nu mai am nimic, am rămas şi fără casa din Bucureşti, i-am lăsat-o fostului meu soţ, pentru copiii noştri”, povestea Anca pentru Click, în 2017. Anul trecut, ea avea alt loc de muncă, și anume, îngrijea o bătrână de 95 de ani.

Chinuită de mariajul cu un bărbat violent și renegată de tatăl adoptiv

Anca Codrescu are o poveste de viaţă cutremurătoare, care bate orice film în care a jucat tatăl ei adoptiv. Abandonată de părinţii naturali, ea a fost înfiată la 5 ani de actorul Constantin Codrescu (90 ani) şi de cea de-a treia nevastă a acestuia, în speranţa că-şi vor salva mariajul. Inutil, însă, pentru că cei doi soţi au ajuns tot la divorţ. 

Fata a fost luată de mama vitregă, dar pentru că nu s-au înţeles a ajuns tot în grija actorului, doi ani mai târziu. Dar în viaţa şi în casa de la Ghermăneşti a actorului a intrat Vasilica, cea care i-a devenit soție. N-a intrat singură, ci cu propriii copii, doi băieţi. Şi chiar dacă tatăl o iubea, Anca a început să se simtă şi să fie tratată ca o Cenuşăreasă. Chinuită de mama vitregă, a acceptat la 17 ani un mariaj aranjat, cu un bărbat violent. I-a făcut doi copii, dar bătăile frecvente au gonit-o de acasă şi s-a refugiat la un centru pentru femei abuzate din Găeşti. S-a rugat atunci de tatăl ei să o primească acasă, dar Codrescu n-a părut impresionat de drama tinerei. Şapte luni a stat în centru, cu cei doi copii, dar a revenit la soţ de voie, de nevoie. Cu timpul lucrurile s-au așezat în viața tinerei și a ajuns să aibă iar o relație bună cu tatăl ei adoptiv.

Constantin Codrescu a fost însurat cu Marga Barbu

Constantin Codrescu s-a născut la 5 septembrie 1931, în Huşi. A absolvit IATC în 1951, iar doi ani mai târziu a jucat împreună cu Marga Barbu în filmul “Nepoţii gornistului”, căsătorindu- se cu actriţa la scurtă vreme. Mariajul nu a durat decât câţiva ani. Printre cele mai cunoscute pelicule în care a jucat se numără: “Mihai Viteazul”, “Haiducii lui Şaptecai”, “Trandafirul galben”, “Masca de argint”, “Colierul de turcoaze”, “Terente - regele bălţilor”, “Magnatul”. În 2008, actorul a suferit o operaţie pe cord deschis.

Citește și: 

Constantin Codrescu, scandal cu fiica înfiată! Celebrul actorul nu mai vrea să audă de ea pentru că ar fi fugit de acasă cu un bărbat

Ce decizie a luat fata lui Constantin Codrescu de ziua tatălui care a abandonat-o

shutterstock 1833215881 jpg
horoscop jpg
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
autostrada jpg
anisia gafton jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
pantofi jpg
Niculae Badalau - foto Bogdan Vladu
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
image
image
image
image
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
anisia gafton jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Oana Ionita profa de balet  jpg
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg