Anca Serea este însărcinată din nou? Gestul care a dat-o de gol | VIDEO


    Prezentatoarea ştirilor sportive de la Prima Tv are patru copiifoto: arhiva personală
Prezentatoarea ştirilor sportive de la Prima Tv are patru copiifoto: arhiva personală

Vedeta Prima TV a fost surprinsă de camerele de filmare într-o ipostază care lasă loc de interpretări. În lift, Anca Serea repeta câteva cuvinte în faţa oglinzii şi părea preocupată de ceva important. Mai mult, Anca îşi aranja şi rochia în dreptul abdomenului şi îşi ţinea mâna pe burtică. „Adrian, estoy embarazada”, a spus la un moment dat prezentatoarea ştirilor sportive de la Prima TV.

Prezentatoarea se pregăteşte pentru momentul în care îi va da marea veste lui Adi Sînă, aşa că face repetiţii şi în limbi străine.  Recent, frumoasa prezentatoare a anunţat că îşi doreşte încă un copil, dar a subliniat că acesta nu este deocamdată pe drum. Vedeta şi Adi Sînă au o familie numeroasă. Când vin seara acasă, cei patru copii le sar imediat în braţe. Şi pentru că Anca s-a hotărât să înveţe limba spaniolă, va lua lecţii din 22 iunie, de luni până vineri de la 19.30, la Prima TV, în telenovela „Dragoste şi ură”.

Telenovela difuzată la Prima TV în premieră europeană prezintă o poveste de iubire condimentată cu pasiune, răzbunare, minciună şi multe secrete. Martin (Iván Sánchez) află că fratele său şi-a pus capăt zilelor din cauza unei femei şi jură să îl răzbune. El o întâlneşte pe Veronica (Ana Brenda Contreras) şi este captivat de frumuseţea ei dar, la scurt timp, începe să creadă că ea este responsabilă de moartea fratelui său. În sufletul lui se dă o adevărată luptă între “Dragoste şi ură”, din 22 iunie, de luni până vineri de la ora 19.30.

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
madalina manole facebook jpg
caine jpg
cub oana niculescu mizil png
cub gina pistol smiley png
cub andi moisescu png
image
image
image
image
image
image
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png
Gabriela Cristea poza principala jpg
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei