Anca Ţurcaşiu împlinește azi 48 de ani! Arată ca în “Miss Litoral”, când a jucat fără sutien

simeon stalpnicul png
Anca Țurcașiu a fost o adolescentă superbă

Puţine dintre interpretele noastre au norocul să arate fabulos, indiferent de vârstă. Este şi cazul Ancăi Ţurcaşiu, actriţă şi cântăreaţă, care din mai 1990 a decis să renunțe la carne, devenind ovo-lacto-vegetariană. Azi împlinește 48 de ani, iar silueta i-a rămas aceeași cu care ne-a fascinat în celebra peliculă “Miss Litoral” (1990).

}n timp c emulte colege din generația ei au cam dispărut de pe micul ecran, Anca Țurcașiu este mai ocupată ca niciodată. Solista este mereu pe drumuri şi mereu solicitată pentru spectacole. De curând, ea a fost solicitată să facă parte din musical-ul „Mamma Mia”, care va avea premiera pe 24 mai, la Sala Palatului din București.

simeon stalpnicul png
Anca Țurcașiu a făcut furori în

Anca Ţurcaşiu şi Ioana Sihota (33 de ani), cunoscută cu numele de scenă Jazzy Jo, vor interpreta rolul Tanyei, jucând pe rând, căci spectacolul va avea peste 200 de reprezentații în toată țara. Cele două, alături de toată distribuţia, au început repetiţiile, iar vinerea trecută au avut și o apariţie de senzație în show-ul “Românii au talent”, de la PRO TV. Anca a cântat alături de Loredana Groza şi de Ecaterina Ladin, colegele ei din “Mamma Mia”. „Sunt foarte fericită că fac parte din această distribuţie. Musicalul «Mamma Mia!» este proiectul pe care orice artist îl aşteaptă o dată în viaţă! Tanya este un rol extrem de ofertant. Cel mai mult îmi plac la ea exuberanţa, nonconformistul şi faptul că e comică şi sexy. Deci interpretez un personaj complex şi foarte important, o adevărată pată de culoare!“, declară Anca Ţurcaşiu, care se distrează între filmări alături de colegele ei, cu care împarte prânzul la caserolă. Dar acesta nu e singurul proiect. Anca Țurcașiu apare în piesele “Toc Toc”, “Dator vândut”, “Haimanaua”,“Interpretul” sau “Chat Chat Chat”.

simeon stalpnicul png
O mostră din

A renunțat la haine în “Miss Litoral”

Anca Țurcașiu a debutat pe marile ecrane în două filme românești care, din cauza imaginilor îndrăznețe, au făcut valuri în anii '90: „Miss Litoral” (1990) şi „A doua cădere a Constantinopolului” (1994). Anca a renunțat la haine în “Miss Litoral”, iar scenele cu ea în sânii goi impresionează și acum. Cei care își mai amintesc imaginile cu pricina pot confirma că Anca Țurcașiu este la fel de sexy şi în 2018, la 28 de ani distanță.

simeon stalpnicul png
Așa arată Anca Țurcașiu la 48 de ani

simeon stalpnicul png
Împarte un prânz pe bordură cu Anca Sigartău, colega din
meghan markle harry regina jpeg
meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
Preparația Coroiești Vulcan Foto Daniel Guță (2) jpg
comisia europeana
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf