Anda Adam intră în «reparații» capitale! Își «aranjează» fața și gambele

Ultima actualizare:

    Click! a aflat că solista se va lăsa din nou pe mâna esteticianului Vitalie Stan, cel care i-a schimbat silicoanele în 2012
Click! a aflat că solista se va lăsa din nou pe mâna esteticianului Vitalie Stan, cel care i-a schimbat silicoanele în 2012

Primăvara vine cu schimbări în viaţa Andei Adam. Solista nu-şi modelează trupul doar cu sport, ci şi cu ajutorul bisturiului, iar curând îl va vizita din nou pe chirurgul Vitalie Stan, cel care i-a pus implanturi în 2012.

Pe plan profesional, Anda Adam (36 de ani) a ştiut să se păstreze în topurile muzicale, să se reinventeze şi să surprindă. Însă este conştientă că în showbiz nu doar vocea contează, ci şi aspectul fizic, aşa că solista e prietenă şi cu aparatele de fitness, dar şi cu bisturiul chirurgului estetician. Astfel, deşi este mămica unei fetiţe de doar un an şi trei luni, vedeta arată perfect. Pe de o parte a ajutat-o sportul practicat încă din adolescenţă, iar pe de alta, tratamentele din clinicile de înfrumuseţare.

simeon stalpnicul png

Poartă gene false, extensii de păr, şi-a mărit buzele cu acid hialuronic, iar în decembrie 2012 solista şi-a schimbat silicoanele puse în 2000, la începutul carierei. A apelat la medicul estetician Vitalie Stan, fiind apoi extrem de mulţumită de rezultat, mai ales că bustul şi-a păstrat fermitatea după naştere şi alăptare. Aşadar, şi pentru îmbunătăţirile pe care şi le doreşte acum, solista a decis să meargă tot pe mâna aceluiaşi plastician.


    Doctorul Vitalie Stan
Doctorul Vitalie Stan

Click! a aflat că nasul şi gambele sunt pe lista de modificări. După cum lejer se poate observa în toate fotografiile, picioarele solistei au fost dintotdeauna mai musculoase, cu gambe lucrate, glezne proeminente, Anda încercând mereu să le mascheze cu cizme sau pantaloni. Deşi operaţia de subţiere a gambelor este migăloasă, iar refacerea un pic mai anevoioasă, Anda îşi doreşte cu orice preţ picioare de păpuşă Barbie şi este optimistă că rezultatul va fi perfect. Costurile unei astfel de intervenţii ar fi de 2.500 de euro. Însă artista nu s-ar opri aici şi se pare că în aceeaşi zi îşi va opera şi nasul. Mai precis vârful, care este destul de inestetic, iar în urma unei modelări chirurgicale, trăsăturile posesoarei ar deveni mai fine. Preţul? 2.000 de euro! Deocamdată, Anda Adam filmează de zor pentru emisiunea ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, iar intervenţia ar putea avea loc la finalul primăverii. Contactată de Click!, Anda nu a confirmat operaţiile, dar nici nu le-a infirmat.

Acum 17 ani, în Playboy, era sută la sută naturală

simeon stalpnicul png

Puțini și-o mai amintesc pe Anda Adam la începuturile carierei, când era o brunetă sexy, neatinsă de bisturiu. Solista s-a dezbrăcat de două ori în revista Playboy, prima dată în anul 2000, când nu avea silicoane, și a doua oară după ce și-a ”îmbunătățit” bustul, în 2002. În muzică, Anda s-a lansat în 1999, odată cu colaborarea cu trupa R.A.C.L.A., pentru piesa “Nu mă uita”. De atunci, este mereu prezentă în topuri și are peste 10 albume muzicale la activ.

simeon stalpnicul png

Anda și Bianca Drăgușanu se copiază și la operații estetice?

simeon stalpnicul png

S-au copiat la haine, accesorii, pictoriale în reviste, vacanţe, reclame, câini, iar acum, cele două femei care l-au împărţit pe Victor Slav (36 de ani), țin scorul strâns și la operații estetice. Bianca Drăgușanu (34 de ani) are și ea silicoane, iar anul trecut, în februarie, și-a operat nasul. “    Da, mi-am ridicat vârful nasului. Fac mereu lucruri care mă avantajează și care mă fac să mă simt bine”, declara Bianca. Iată că și Anda o va ajunge din urmă. Anda Adam şi Victor Slav s-au despărţit în noiembrie 2012, după o relaţie de şase ani. El s-a căsătorit şi a şi divorţat de Bianca, dar cu care formează în continuare un cuplu, iar Anda s-a măritat în 2015 cu afaceristul Sorin Andrei. Ambele vedete au devenit mămici de fete.

image
image
image
image
image
image
Tora Vasilescu
image png
image png
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
banner Ozana Barabancea png
image png
banner catalin bordea png