Andra, cu divele la repetiții. Mirabela Dauer și Irina Loghin, cum nu le vedeți zilnic

Ultima actualizare:

    Și Ionuț Dolănescu va fi cu Andra pe scenă
Și Ionuț Dolănescu va fi cu Andra pe scenă

Weekend de vis la Sala Palatului, cu trei reprezentații consecutive ale Andrei, solista care aduce un omagiu muzicii populare, cu ocazia Centenarului. Spectacolele “Tradițional” reunesc soliști de marcă, în calitate de invitați ai Andrei, iar Click! vă arată primele poze de la repetiții.

O adevărată desfășurare de forțe este acum la Sala Palatului, acolo unde vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 20.00, vor avea loc cele trei concerte “Tradițional”, la care Andra muncește din vară. Fanii artistei mai pot cumpăra bilete pentru concertul de sâmbătă, 29 septembrie, de la casieria Sălii Palatului şi online, de pe eventim.ro. Și, așa cum a promis, artista a invitat alături de ea, pe scenă, nume de marcă din muzica ușoară și cea populară. Zilele trecute, Andra a avut la repetiții artiști pe care rar îi vezi la un loc: Irina Loghin, Mirabela Dauer, Ionuț Dolănescu, Veta Biriș, Mioara Velicu, dar va cânta și cu colegi de breaslă din generația ei: Uddi și Lidia Buble.

“Andra este de o modestie cum rar îți este dat să întâlnești. Iar lucrul acesta se vede la fiecare apariție a ei. Și este și foarte talentată. Eu o urmăresc tot timpul. Atât la emisiunile unde apare la televizor și face parte din juriu, cât și la cele unde ne încântă cu vocea ei. Ea este preferata mea, dar sunt sigură că și a multora dintre telespectatori. Eu sunt o mare fană a ei, plâng când o aud cântând”, este declaraía emoționantă a Irinei Loghin. Cel mai scump bilet la concertul Andrei este 249 lei, iar cel mai ieftin, 79 lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net