Andra, cu divele la repetiții. Mirabela Dauer și Irina Loghin, cum nu le vedeți zilnic


    Și Ionuț Dolănescu va fi cu Andra pe scenă
Și Ionuț Dolănescu va fi cu Andra pe scenă

Weekend de vis la Sala Palatului, cu trei reprezentații consecutive ale Andrei, solista care aduce un omagiu muzicii populare, cu ocazia Centenarului. Spectacolele “Tradițional” reunesc soliști de marcă, în calitate de invitați ai Andrei, iar Click! vă arată primele poze de la repetiții.

O adevărată desfășurare de forțe este acum la Sala Palatului, acolo unde vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 20.00, vor avea loc cele trei concerte “Tradițional”, la care Andra muncește din vară. Fanii artistei mai pot cumpăra bilete pentru concertul de sâmbătă, 29 septembrie, de la casieria Sălii Palatului şi online, de pe eventim.ro. Și, așa cum a promis, artista a invitat alături de ea, pe scenă, nume de marcă din muzica ușoară și cea populară. Zilele trecute, Andra a avut la repetiții artiști pe care rar îi vezi la un loc: Irina Loghin, Mirabela Dauer, Ionuț Dolănescu, Veta Biriș, Mioara Velicu, dar va cânta și cu colegi de breaslă din generația ei: Uddi și Lidia Buble.

“Andra este de o modestie cum rar îți este dat să întâlnești. Iar lucrul acesta se vede la fiecare apariție a ei. Și este și foarte talentată. Eu o urmăresc tot timpul. Atât la emisiunile unde apare la televizor și face parte din juriu, cât și la cele unde ne încântă cu vocea ei. Ea este preferata mea, dar sunt sigură că și a multora dintre telespectatori. Eu sunt o mare fană a ei, plâng când o aud cântând”, este declaraía emoționantă a Irinei Loghin. Cel mai scump bilet la concertul Andrei este 249 lei, iar cel mai ieftin, 79 lei.

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub adriana iliescu și eliza png
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg