Andra, sexy la piscină, în costum de baie cu imprimeu leopard

30 iulie 2019
article img
Andra

Andra a preferat întotdeauna ținutele foarte decente și aparițiile publice în care să i se remarce vocea și nu trupul dezgolit. Însă Andra se află în aceste zile în vacanță peste hotare și a postat imagini în care o putem vedea relaxată, în costum de baie.

Andra (32 ani), una dintre cele mai iubite artiste de la noi, reuşeşte să îşi facă timp şi pentru relaxare, chiar dacă are programul extrem de încărcat. Andra a așteptat ca soțul ei, Cătălin Măruță (41 ani), să ia și el vacanță pentru a pleca amândoi împreună cu cei doi copii ai lor peste hotare.

article img
Andra afișează la piscină un bust generosFoto: Facebook

Andra: Vacanțele cu Măruță sunt luni de miere

„Fiecare vacanță cu el este o lună de miere!”, a spus Andra într-o postare pe conturile sociale, în urmă cu câteva zile. Ieri, Andra s-a bucurat de câteva ore la piscină, de unde a postat şi câteva fotografii. Printre acestea, într-una afișează un bust generos într-un costum de baie cu imprimeu-leopard și unghii mari, galbene. Este o fotografie rară, având în vedere că Andra nu obișnuiește să se fotografieze și să se promoveze ca o solistă sexy, ca alte colege de breaslă.

article img
Andra și fiica ei, Eva, s-au bălăcit în piscină

Andra își adoră copiii și îi ia în toate vacanțele

În altă imagine, Andra apare alături de fetița ei, Eva, care a împlinit recent patru ani. „Stai liniștit să faci o poză, când apare motivul pentru care te relaxezi mai puțin, dar râzi mult mai mult!”, a scris Andra în dreptul pozei cu micuța. Andra și Cătălin Măruță mai au și un băiețel, David, în vârstă de opt ani și patru luni.

Citește și:

Andra, cel mai sincer interviu! Vezi ce spune despre familie, copilărie, emisiuni și concerte!

Adevăratele motive pentru care Andra nu mai e la «Vocea României». De ce i-a luat locul Horia Brenciu