Andreea Antonescu, eliminată de la Survivor România: "N-aș putea purta pică cuiva!"

Ultima actualizare:

    Andreea Antonescu a părăsit competiția Survivor RomâniaFoto: captură KANAL D
Andreea Antonescu a părăsit competiția Survivor RomâniaFoto: captură KANAL D

Andreea Antonescu (38 de ani) părăsește competiția din Republica Dominicană! Artista a fost eliminată de la Survivor România, duminică seară (21 martie). În curs pentru eliminare au fost Andreea Antonescu și Sebastian Chitoșcă din partea Faimoșilor și Sorin Pușcașu, Maria Hîngu și Mellina din echipa Războinicilor.

În urma voturilor acordate de publicul Survivor România, cea care a părăsit concursul a fost Andreea Antonescu. Artista a fost nominalizată de colegii ei de trei consecutiv, iar în cele din urmă a fost eliminată.

„Mă simt foarte bine. S-a încheiat aici, nu e nicio problemă. Tot ce am trăit aici a mai pus o temelie la femeia care am devenit. Pe de o parte sunt tristă pentru că m-am simțit destul de bine în ciuda unor discuții, dar sunt fericită pentru că îmi este dor de fetița mea. N-aș putea purta pică cuiva”, a spus Andreea Antonescu.


    Artista a fost nominalizată de trei ori consecutiv pentru eliminareFoto: captură KANAL D
Artista a fost nominalizată de trei ori consecutiv pentru eliminareFoto: captură KANAL D

Elena Marin s-a clasat, din nou, pe primul loc în preferințele publicului, aceasta propunându-l spre eliminare pe  Sebastian Chitosca. De cealaltă parte, și în tabăra Războinicilor, favoritul publicului a rămas tot Albert, fiind votat în număr uriaș de către cei din fața micilor ecrane. Pe locul doi, în clasamentul publicului, a fost Sindy, care a indicat-o spre eliminare pe Mellina. Albert a propus-o spre eliminare pe Maria, motivând alegerea făcută ca fiind strict pe criterii sportive. 

"Bineînțeles că mă așteptam, nu e o surpriză"

Faimoșii au făcut un pact pentru a menține pacea în echipă. Astfel, una dintre condiții a fost ca fiecare concurent să voteze cum crede, din toate punctele de vedere, fără să aibă vreo remușcare. Așa cum era de așteptat, cei mai mulți au ținut cont de performanțele atletice.

Andreea Antonescu nu a fost surprinsă atunci când colegii ei au nominalizat-o pentru eliminare:  „Bineînțeles că mă așteptam, nu e o surpriză. Voturile s-au dat pe considerente sportive, nu mă sperie, nu mă îngrijorează.

Sunt eu așa micuță, dar sunt greu de speriat. Sunt trecută prin multe lucruri grele, reale în viață și nu am venit la Survivor considerând că e o vacanță, ci o competiție foarte grea, lucru care m-a determinat să accept această provocare. Îmi plac lucrurile care mă scot din cotidianul meu și tot ce se întâmplă aici, consiliu, traseele și jungla reprezintă niște situații foarte grele. Sunt în picioare, cu zâmbetul pe bune, pentru că îmi plac provocările și tot ce se întâmplă în acest reality show”,

image
image
image
image
image
image
banner Ilinca Obădescu gif
banner miron cozma png
banner ionut petrescu png
banner cristi borcea png
"Am și sădit în grădină semințe pentru a avea în curând salate, verdețuri și legume, abia le aștept", ne-a spus vedeta
smiley simon cowell jpg