Andreea Bălan a lansat o piesă inspirată din despărțirea de Keo

Ultima actualizare:

    Andreea Bălan a lansat "Sens unic"Foto: Facebook
Andreea Bălan a lansat "Sens unic"Foto: Facebook

Andreea Bălan (32 de ani) este una dintre cele mai active cântărețe de la noi. Vrea să rămână în permanență în atenția publicului. Tocmai de aceea, la doar trei săptămâni de când a născut-o pe Ella, în prima jumătate a lunii octombrie, Bălanca s-a și întors pe scenă.

De altfel, solista a fost activă și în timpul sarcinii, atunci când a filmat și videoclipul piesei "Sens Unic", pe care l-a lansat miercuri, 18 ianuarie. Vedeta a și povestit că a luat o decizie importantă în carieră, aceea de a cânta doar melodii care o reprezintă, inspirate din viața ei, din trăirile, fericirile și dramele ei.

"Sens Unic" este noua piesă a Andreei, creată de băieții de la Kazibo, inspirată din viața ei, mai ales din relația cu Keo. Despărțirea a însemnat un nou început pentru vedetă. Chiar dacă i-a fost greu, fosta componentă a trupei Andre și-a găsit fericirea după această separare, așa că tot răul a fost spre bine, așa cum spune și o vorbă din popor. A reușit să-l întâlnească pe George Burcea alături de care și-a îndeplinit visul pe care îl avea de mulți ani: să aibă un copil și să-și întemeieze o familie.


    Andreea Bălan și Keo au avut o relație îndelungată
Andreea Bălan și Keo au avut o relație îndelungată

"Pentru mine, e unul din cele mai reprezentative videoclipuri pentru că am vrut să vă arăt cum sunt înăuntru, atât prin starea transmisă în clip, cât și prin styling, make-up, păr și jocul meu în povestea din video. Simt că m-am transformat într-o femeie puternică. Scandaluri, despărțiri, multe lucruri despre care nu voi vorbi public deocamdată - poate într-o carte, cândva - toate lucrurile bune și rele care s-au întâmplat m-au transformat într-o femeie puternică, într-un viking. Poate par dură câteodată, însă așa am învățat că trebuie să fiu ca să iasă totul profesionist și toată lumea să își facă treaba ca la carte și fiecare apariție să fie impecabilă", a spus Andreea despre noua ei piesă, parte a trilogiei "Uită-mă", "Rece", "Sens Unic".


    Andreea și-a găsit liniștea alături de George BurceaFoto: Facebook
Andreea și-a găsit liniștea alături de George BurceaFoto: Facebook

"Mi-am promis că nu voi mai cânta piese care sunt făcute pentru radio sau TV. Voi cânta numai piese care mă reprezintă. Și deși sunt fericită în viața personală acum, mă regăsesc de multe ori în balade și piese cu versuri profunde, un pic mai melancolice și sensibile. Muzica altora are rol de a vindeca pentru mine. Am descoperit că și muzica mea mă poate vindeca și mă poate ajuta să închid anumite capitole și să fac pace cu trecutul pentru totdeauna.

"Sens Unic" închide trilogia asta de trei piese de despărțire și urmează cumva stadiile prin care trecem când ne vindecăm, dar deschide drumul meu către a cânta numai ce mă reprezintă. Nu mă mai interesează trendurile muzicale, mă interesează emoția și povestea pe care o spune ceea ce cânt. Mă intereseaza ce transmite și ce ajunge la voi, ce simțiți voi și cum vă ajută, cum vă schimbă în vreun fel. Sper să vă placă, să vă regăsiți și să fim împreună în experiența pe care o voi crea de acum încolo", a mai adăugat artista, cu puțin timp înainte de a-și lansa clipul filmat în America alături de Edward Aninaru.

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și cîinele bubble Sursa Instagram jpg
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
monica tatoiu
image
actualitate.net