Andreea Bălan: «Am decis să refacem trupa Andrè când era să mor! Când ne-a fost bine nici nu ne vorbeam»

Andreea Bălan a născut pe 4 martie, însă a făcut stop cardiac din cauza unei embolii amniotice
Andreea Bălan a născut pe 4 martie, însă a făcut stop cardiac din cauza unei embolii amniotice

Ies la iveală detalii neştiute despre marea reunire a trupe Andrè. Andreea Antonescu și Andreea Bălan au lansat oficial videoclipul piesei “Reset la inimă”, care marchează relansarea lor ca și grup, însă iată că am aflat și ce gânduri le-a făcut să pună în practică această idee.

Odată cu relansarea trupei-fenomen a muzicii dance din România, Andreea Bălan (35 de ani) a făcut în premieră mărturisitri emoţionante despre momentul crucial din viaţa ei, când a decis să facă din nou parte din Andrè. "Din păcate, în viaţă se mai întâmplă şi lucruri neplăcute, cum a fost naşterea fetiţei mele cu probleme, cu stopul cardiorespirator. Atunci era să mor. În spital, Andreea a venit să fie alături de mine, nu ne-am văzut, pentru eu că am fost la terapie intensivă. Am apreciat foarte mult gestul ei, așa că m-am gândit atunci, pe patul de spital, de ce să nu ne reunim. Întotdeauna, când ne-a fost greu am fost alături una alături de cealaltă, când n-a fost bine nici nu ne vorbeam. Aşa se văd oamenii care ţin unii la alţii, fiind la greu împreună", ne-a mărturisit Andreea.


    Andreea Bălan a născut pe 4 martie, însă a făcut stop cardiac din cauza unei embolii amnioticeFoto Instagram
Andreea Bălan a născut pe 4 martie, însă a făcut stop cardiac din cauza unei embolii amnioticeFoto Instagram

Andreea Bălan a decis să relanseze trupa Andrè după ce a văzut moartea cu ochii, la naşterea fetiţei sale, Clara Maria. Noul videoclip Andrè, "Reset la inimă", lansat pe 9 iulie, în jurul orei 19.00, a strâns până în momentul de față aproape un milion de vizualizări, fiind pe locul #5 în trending.

"Între timp am găsit piesa care e foarte potrivită. Andreea a venit de Paşte la mine, cu Siena (fiica Andreei Antonescu) şi cu cozonaci, ne-am decis pe loc să ne reunim. Cum am auzit piesa am zis da, hai s-o facem! E anul nostru şi acum trebuie s-o facem! A fost neaşteptat şi pentru noi. Clipul a strâns în jumătate de oră peste 50.000 de vizualizări, deci lumea a aşteptat mai mult şi decât noi să revenim", a declarat Andreea Bălan pentru click.ro.

Citește și:

Secretul, rețeta și motivul relansării Andrè. Câte vizualizări a strâns «Reset la inimă» într-o singură oră

Primele poze cu Andreea Bălan de la externare. Cântăreaţa era să moară la naştere

Andreea Bălan și George Burcea
Andreea Bălan și George Burcea

George Burcea: "Andrè asculta sora mea, eu sunt fan 3 Sud Est"

Valeria Bălan, mama Andreei Bălan, a venit şi ea în premieră la relansarea fetelor, la evenimentul organizat de acestea pe 9 iulie, la un restaurant din Otopeni. "E prima dată când vine mama la mine la lansare, nu mai pot de emoţie" , a exclamat Andreea, de îndată ce a văzut-o. "S-au schimbat în bine fetele, sunt două mămici frumoase, fericite, cu fetiţe acasă", ne-a declarat Valeria Bălan, care a dansat şi a cântat pe piesele fetelor.  De la eveniemnt nu putea lipsi nici actorul George Burcea, soțul Andreei Bălan. "Andrè asculta sora mea, eu ascultam 3 Sud Est. Am fost şi sunt fan 3 Sud Est. Acum ea este fanul meu şi eu sunt fanul ei" , ne-a spus George Burcea.

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
cub horoscop supărare png
cub horoscop iertare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg