Andreea Bălan, declarații de pe patul de spital: «Au aparut alte hematoame care trebuie operate»

image
Andreea Bălan a vorbit despre motivele pentru care a ajuns din nou pe patul de spital, după operația complicată de cezariană prin care a trecut recent Foto Facebook

După informațiile apărute în presă cu privire la starea ei de sănătate, Andreea Bălan a decis să explice personal problemele medicale cu care s-a confruntat în ultima perioadă, în urma operației de cezariană, care au dus-o din nou pe patul de spital. Iată declarațiile vedetei!

Andreea Bălan s-a confruntat cu câteva complicații medicale după operația complicată prin care a trecut atunci când a adus-o pe lume pe cea de-a doua fetiță a ei și a lui George Burcea, micuța Clara. Deși vedeta a avut nevoie de o intervenție chirurgicală și pe 15 martie, pentru îndepărtarea unor hematoame, acum aceasta se află din nou în spital, pentru o nouă operație, din același motiv.

Andreea Bălan, complicații după operația de cezariană 

Deși nu a scăpat de vizitele la spital, cântăreața are în continuare motive să zâmbească larg, chiar dacă se află pe patul de operație, deoarece are alături familia, soțul, iar fetița ei cea mare, Ella, a venit să o viziteze mereu. Pentru a confirma informațiile apărute în presă în legătură cu starea ei de sănătate, Andreea Bălan a publicat un mesaj pe rețelele de socializare cu scopul de a-și ține admiratorii la curent cu cele întâmplate în ultima perioadă.

image
Andreea Bălan are zâmbetul pe buze în continuare, iar fetiița ei, Maya, vine mereu să o viziteze la spital

„În urma celor scrise azi în presă, confirm faptul că săptămâna trecută, pe 15, am avut o intervenție chirurgicală (cu anestezie generală și terapie intensivă) de eleminare a unor hematoame care s-au format datorită operației complicate prin care am trecut pe 4 martie când s-a născut Clara (operație cu embolie amniotică și stop cardio respirator, caz foarte foarte rar).

În acest moment mă aflu din nou în spital, deoarece au apărut alte hematoame care trebuiesc operate și eliminate. Astfel de cazuri sunt rare și țin de anticoagularea sângelui în urma operației prin care am trecut pe 4 martie. Poza 1 este de pe 15 martie și poza 2 de acum 5 minute). Vă voi ține la curent cu evoluția mea. Și zâmbetul e mereu la locul lui, chiar dacă sunt pe patul de spital”, a explicat Andreea, punctând că zâmbește în continuare, după ce i s-a reproșat în urmă cu ceva vreme că ar fi înscenat întregul caz, din cauza faptului că în imaginile pe care le publica pe rețelele de socializare părea fericită și zâmbitoare.

Andreea Bălan, operată din nou de urgență

Iată ce spune medicul Tudor Ciuhodaru despre problemele pe care le-a avut Andreea, şi care pot apărea frecvent în urma operaţiilor de cezariană, deși cazul artistei a fost puțin mai special: „De principiu, aceste situații se corectează. Sunt complicații care se pot întâmpla suficient de des în cezariană. Nu este o complicație neobișnuită. Constau într-o acumulare de sânge sub plaga operatorie și evident că acest sânge este sub tensiune și doare.

Se poate evacua spontan sau se poate supra-infecta. Intervenția chirurgicală constă în evacuarea sângelui acumulat în peretele abdominal, asigurarea hemostazei și resuturare, eventual antibioterapie dacă este cazul. Evoluția depinde și de pacient și de ce se descoperă în plagă. Prognosticul rămâne rezervat în condițiile în care știum și de starea organismului și de patologia asociată”, a declarat, pentru Click!, medicul Tudor Ciuhodaru.

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
elena udrea adrian alexandrov jpeg
Contraofensiva din Herson FOTO Captură video jpg
Ucraineană dintr un sat eliberat dezvăluie întrebarea pe care o pun mereu soldații rușii în satele pe care le invadează jpg
image
image
image
image
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
FotoJet (1) jpg
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
1 will smith jpg jpeg