Andreea Bălan, devastată de suferința unor copii bolnavi: „E cumplit, sunt sfâșiată”

25 iulie 2017
simeon stalpnicul png
Andreea Bălan, impresionată până la lacrimi de suferința unor copii bolnavi de cancerFoto: Facebook

Andreea Bălan a trecut prin momente sfâșietoare când a vizitat un spital din Istanbul unde sunt tratați copii bolnavi de cancer. Suferința micuților i-a frânt inima cântăreței și, după cum a mărturisit, se simte devastată de ce a putut vedea și simți.

Andreea Bălan a publicat pe contul său de Facebook câteva imagini impresionante cu copiii veniți la centrul medical din Turcia în speranța că vor avea mai multe șanse la viață, în urma unui tratament. Acesta este însă foarte costisitor, iar artista a făcut apel la fanii săi de pe rețeaua de socializare inimoși, care ar putea să doneze bani pentru tratamentul micuților: „Vă rog din suflet, haideți să îi ajutăm. Au nevoie de bani pentru tratament. Este cumplit...sunt sfâșiată”.

Cântăreața a avut parte de un alt moment înduioșător atunci când o fetiță s-a atașat atât de mult de Andreea, încât nu a vrut să-i mai dea drumul:

„Azi am trăit un moment inimaginabil, foarte greu, sfâșietor. M-am jucat cu copiii bolnavi de cancer și am încercat să le alin un pic suferința. Acest îngeraș, Natalia, s-a atașat de mine în câteva minute, iar la plecare, pur și simplu, nu a vrut să îmi mai dea drumul. Când am văzut reacția ei, am vrut să o iau cu mine câteva ore, dar nu am avut voie. Plâng încontinuu și blamez universul pentru că este atât de crud cu suflete atât de pure”, a scris plină de emoție Andreea Bălan.

fuego iubita2 png
cub pepe png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan (1) jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
razvan si irina fodor
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
andreea banica
cub theo rose animat gif
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg