Andreea Bălan redecorează casa în care a stat cu Keo

Ultima actualizare:

    Andreea Bălan a pus ochii pe un pat matrimonial uriaş şi confortabil
Andreea Bălan a pus ochii pe un pat matrimonial uriaş şi confortabil

Jurata emisiunii “Ie, Românie” (Antena 1) vrea să îngroape toate amintirile care au legat-o de Keo, fostul iubit, de care s-a despărţit în aprilie 2014. După ce şi-a răscumpărat jumătatea de casă, iată că acum s-a apucat să reamenajeze un nou cuibuşor pentru familiei, din care fac parte Ella şi George Burcea, fiica şi soţul ei.

Andreea Bălan (33 de ani) merge mai departe şi vrea să renunţe la orice amintire legată de relaţia cu solistul Keo, care a durat mai bine de 9 ani.


    Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit în SUA, în martie 2017
Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit în SUA, în martie 2017

După ce anul trecut „a făcut partajul” pe casa din Băneasa, evaluată la 500.000 de euro, despăgubindu-l pe fostul iubit cu o sumă uriaşă de bani, acum Andreea se ocupă de redecorare. Solista a povestit pe blogul ei, andreeab.ro, detalii despre amenajări.


    Aceasta e vila din Băneasa a Andreei Bălan
Aceasta e vila din Băneasa a Andreei Bălan

“De când am plecat din Ploieşti, până la vârsta de 28 de ani am avut locuinţe doar cu chirie şi mereu am visat să am casa mea, făcută pe nevoile mele, decorată aşa cum îmi doresc şi cu suficiente camere încât să îmi încapă toate lucrurile şi recuzita de scenă. Atunci când stai cu chirie, ceea ce vezi/găseşti aia primeşti, nu prea poţi să te simţi confortabil în casa altuia, decorată după gusturile sale şi mereu am suferit pentru că nu m-am simţit acasă nicăieri. Acum 5 ani am început construcţia casei în care locuiesc acum, o casă mare, de 350 m pătraţi, cu 8 camere, 5 băi, plus un studio de înregistrări. La vremea respectivă, ocupată fiind cu concertele, nu prea am avut timp să mă ocup de amenajarea interioară, să aleg mobila şi decoraţiunile, sarcina revenindu-i partenerului meu (n.r. Keo). Relaţiile vin şi pleacă, aşa că la scurt timp după, m-am văzut locuind singură într-o casă decorată de altcineva. Şi, deşi aveam casa mult visată, nu mă simţeam acasă. Mi-a trecut de multe ori prin cap să mă mut, am fost chiar şi la vizionări de case. Dar după câteva încercări de a căuta ceva pe gustul meu, mi-am dat seama că nu reuşesc să mă văd locuind în altă parte, pentru că aveam deja casa mult dorită. Aşa că de la vizionări de case, am trecut la vizite în show-room-uri de mobilă”, a povestit Andreea Bălan pe blogul ei, arătându-ne şi câteva fotografii cu mobila pe care a pus ochii.


    De Keo s-a despărţit în aprilie 2014
De Keo s-a despărţit în aprilie 2014
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
Bradley Cooper (3) jpg
dan negru facebook jpg
Sean Connery, alături de Pamela Salem (stânga) și Barbara Carrera (dreapta), din distribuția filmului ”Never Say Never Again” (1983) jpeg
mihai bobonete copii jpg
halle bailey mica sirena jpg
florin dumitrescu instagram jpg
cub silvia chifiriuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net