Andreea Bălan, schimbare spectaculosă de look. S-a vopsit din nou

Ultima actualizare:

    Andreea BălanFOTO: Arhiva personală
Andreea BălanFOTO: Arhiva personală

După şapte luni în care fanii au comparat-o cu un personaj din Smurf, Andreea Bălan şi-a schimbat din nou culoarea părului. Artista a optatpentru o nuanţă pastelată, cu care sigur va atrage toate privirile.

Andreea Bălan nu mai are părul albastru. La întoarcerea din vacanţa de o lună pe care a petrecut-o în Asia, cântăreaţa a trecut din nou pe la salonul de înfrumuseţare de unde a plecat cu părul într-o nuanţă de lila, foarte la modă, o combinaţie între rose quartz şi albastru seren. 

Aşa arată acum Andreea Bălan
Aşa arată acum Andreea Bălan

"Am întrebat cei peste 2,3 milioane de prieteni de pe Facebook ce schimbare ar trebui să încerc cu părul meu. Fanii m-au influenţat să aleg culoarea lavandei, o nuanţă de lila, un pastel superb ce se potriveşte cu trendurile de anul acesta, o combinaţie de roz pal şi albastru pal. Voi experimenta şi voi îndrăzni mai mult cu imaginea mea în următoarea perioada, am multe idei şi vreau să le încerc pe toate, vreau să inspir orice adolescent care mă urmăreşte să fie curajos şi să nu îi fie teamă să fie cât mai diferit!", a spus artista. Schimbarea Andreei vine la câteva zile după lansarea unui nou single ce a fost foarte bine primit de publicul care a lăsat zeci de mii de comentarii pe Facebook şi pe youTube. Piesă "Baby Be Mine" vine cu un videoclip regizat de Edward Aninaru şi un scenariu scris de Andreea ce a strâns deja peste 400.000 de vizualizări pe youTube.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net