Andreea Berecleanu, după plecarea de la Observator: "Se vede deja în audiențe o scădere dramatică". Reacția Antenei 1

Ultima actualizare:

    Alessandra Stoicescu i-a luat locul Andreei Berecleanu la pupitrul ObservatoruluiFoto: arhivă personală
Alessandra Stoicescu i-a luat locul Andreei Berecleanu la pupitrul ObservatoruluiFoto: arhivă personală

A trecut mai bine de o lună de când Andreea Bercleanu a decis să plece de la Antena 1, după 17 ani în care publicul a văzut-o pe micile ecrane. La pupitrul Observatorului, principalul buletin de știri al postului, a venit Alessandra Stoicescu, din concediu de maternitate, lăsând și ea în urmă colaborarea cu Antena 3. Într-un interviu recent, acordat revistei VIVA, Andreea Berecleanu explică detaliat lucruri mai puțin știute despre aceste schimbări, însă reacția Antenei 1 nu a întârziat să apară.

”Am stat 17 ani în Antena 1 pentru că nu am fost constrânsă în vreun fel. Astăzi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situaţii impuse”, anunţa Andreea Berecleanu, pe 19 februarie, pe pagina sa de Instagram. În cel mai nou număr al revistei VIVA, fosta vedetă de la Observator aduce lămuriri despre plecarea ei și face și referiri directe la audiențe, menționând și numele foștilor ei colegi, Alessandra Stoicescu și Lucian Mândruță.

"Începând din luna februarie a acestui an, în momentul în care mi-am dat seama că ar putea fi vorba despre o înțelegere între conducerea stației și Sandra Stoicescu, un om foarte apropiat familiei Voiculescu, am privit cu detașare tot. Ea era în concediu postnatal, trebuia să se întoarcă la Antena 3, la emisiunea ei de acolo. Dar a vrut altceva și s-au potrivit interesele comune. Nu e prea complicat, știi cum se spune: <<așa e în tenis>>! Culmea e că Sandra fusese eliminată de la Observator acum 10 ani, în urma unor studii nefavorabile atât pentru ea, cât și pentru colegul ei de atunci, Lucian Mîndruță. Acum, revenită la Observator, după 10 ani de jurnalism militant la Antena 3, este greu să se impună unui public de masă. Și chiar e debusolant pentru privitor. Publicul nu înțelege de ce s-a făcut această schimbare și o consideră inutilă, ba chiar nepotrivită. Oamenii îmi scriu mie pe rețelele de socializare aceste mesaje, dar se vede deja în audiențe o scădere dramatică. Dar nu știu cât au fost luate în calcul aceste riscuri. Cred că a fost altceva mai important", a declarat Andreea Berecleanu pentru revista Viva.

Reacția Antenei 1: "Observatorul a avut cifre cu 31% mai bune în luna martie"

"Ca urmare a declarațiilor Andreei Berecleanu, publicate în cel mai recent număr al revistei Viva, conform cărora <<Publicul nu înțelege de ce s-a făcut această schimbare și o consideră inutilă, ba chiar nepotrivită. Oamenii îmi scriu mie pe rețelele de socializare aceste mesaje, dar se vede deja în audiențe (n.r Observator) o scădere dramatică>>, Antena 1 aduce următoarele precizări. Conform Kantar Media, Observatorul orei 19.00 a avut constant creșteri de audiență în perioada ianuarie – martie 2020 versus ianuarie – martie 2019. În luna ianuarie creșterea la nivelul publicului comercial pentru Observatorul orei 19.00, difuzat de luni până vineri, a fost de 11%. În luna februarie a avut o creștere de 40%, iar în luna martie de 33% față de aceeași perioadă a anului trecut. Creșterea a fost de asemenea la nivelul publicului din mediul urban. Observatorul orei 19.00, difuzat de luni până vineri, a avut cifre cu 13% mai bune în luna ianuarie, cu 30% în luna februarie și cu 31% în luna martie. Lucrurile au stat la fel și la nivelul tuturor categoriilor de public. Spre deosebire de 2019, Observatorul orei 19.00 difuzat de luni până vineri a avut o creștere de 20% în luna ianuarie, 39% în luna februarie și 41% în luna amartie. Datele de audiență sunt furnizate de Kantar Media.

Citește și:

Andreea Berecleanu, primul interviu după despărţirea de Antena 1: «Vreau să mă bucur de mai mult timp alături de familie»

Andreea Berecleanu pleacă de la Antena 1, după 17 ani: «Nu voi accepta situații impuse»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net