Andreea Esca, în fața unor întrebări incomode! Ce alege între sex și sport


    Andreea Esca a dezvăluit detalii despre viața sa personalăFoto: Facebook
Andreea Esca a dezvăluit detalii despre viața sa personalăFoto: Facebook

Andreea Esca pare genul de femeie care le face pe toate. Se împarte cu succes între viața de familie și cea profesională și îi mai rămâne timp și pentru propria persoană. Unul dintre secretele succesului prezentatoarei este chiar stilul de viață sănătos care este...cât se poate de variat, potrivit afirmațiilor sale.

Andreea Esca a dezvăluit într-un interviu câteva lucruri mai mult sau mai puțin intime din viața sa personală. Cum emisiunea în care a fost invitată se axează pe stilul de viață, alimentație și sport, Andreea Esca a trebuit să fie sinceră cu moderatoarea și să-i dezvăluie cât este de activă.

Nu a fost însă dificil pentru celebra prezentatoare, întrucât ea a devenit în ultimii ani o fire sportivă care o ajută să stea trează chiar și o zi și o noapte, după cum afirmă chiar ea. Nu face rabat însă de anumite feluri de mâncare, cum ar fi sarmalele, pentru care mărturisește că are o slăbiciune. La capitolul arderii caloriilor, Esca a fost întrebată ce preferă între sex și sport, iar prezentatoarea a răspuns fără rezerve: „Depinde de oră...dimineața sport”.

Andreea Esca nu a scăpat nici de această dată de întrebarea pe care o urăște cel mai mult: „Ce salariu ai?”. Desigur, prezentatoarea a răspuns scurt și elegant: „Nu acela...”

cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
gabriel apostol jpg
andreea ibacka si majda jpg
zodii care imprumuta bani jpg
horoscop zilnic 15 ianuarie jpeg
cub codruta filip png
Luis Suarez FOTO EPA EFE jpg
Congres AUR - George Simion - 27 mar 2022 / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu