Andreea Esca o ia pe urmele ginerelui. ”Te pregătești pentru Exatlon?”

image
Andreea Esca, la o sesiune de pilates în sala de fitness

Andreea Esca s-a întors în sala de fitness după sărbători, iar când au văzut-o cum trage din greu de fiare, prietenii ei virtuali au făcut imediat legătura cu participarea ”ginerelui” ei, mario Fresh la emisiunea Exatlon.

Andreea Esca a celebrat sfârșitul vacanței de sărbători cu o vizită la sala de fitness. Cea mai cunoscută prezentatoare de știri de la noi a făcut publice pe contul personal de Instagram câteva imagini cu ea muncind de zor la aparate, iar fanii au reacționat imediat. ”Te pregătești de Exatlon”, a întrebat-o cineva, făcând aluzie la recenta cooptare a ”ginerelui” Mario Fresh în echipa de la Exatlon.

image
Andreea Esca, la o sesiune de pilates în sala de fitnessfoto: captură/Instagram

”Ți-au plăcut sarmalele, Andreea Esca!? Acum muncește!”, a scris știrista în dreptul montajului de pe Instagram, confirmând încă o dată că nu duce lipsă de simțul umorului. Și cum fanii vedetei par să fie după chipul și asemănarea ei, încurajările au început să curgă. ”Lasă că ești foarte bine așa”, ”Sunteți foarte frumoasă si arătați superb”, i-au scris internauții.

Când începe "Exatlon 2019". Mario Fresh, în echipa "Faimoşilor"

Mario Fresh (19 ani), iubitul Alexiei Eram, fiica Andreei Esca, se află deja în Republica Dominicană, pentru reality-show-ul "Exatlon 2019", care a început din 12 ianuarie, la Kanal D. Mario Fresh sau fiul adoptiv al lui Alex Velea, așa cum mai este el numit, pentru că a fost luat sub aripa-i protectoare de celebrul solist, este pasionat de fitness și a reușit să-și transforme total corpul la sala de sport. „Sunt un tip competitiv și îmi doresc să descopăr care îmi sunt limitele. În muzică nu am pierdut de multe ori, de aceea «Exatlon» va fi pentru mine o adevărată provocare. Îmi doresc să rezist în competiție cât mai mult. Nu sunt un sportiv de performanță, dar vreau să mă autodepasesc”, a declarat Mario Fresh.

Citește și:

Ce gest frumos a făcut Mario Fresh pentru Alexia Eram! „Te iubesc, Mario!”

Fiica Andreei Esca s-a întors acasă de Crăciun. Mario Fresh a aşteptat-o cu braţele deschise

cub florin zamfirescu png
BeFunky collage (18) jpg
mugur mihaescu jpg
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
Declic Ministrul Mediului
cub bromania png
Rica Raducanu, Facebook jpg
Turkstream - Erdogan si Putin FOTO Shutterstock
Tudor Dinu semnand Revolutia greaca jpg
image
image
image
image
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png