Andreea Esca, reacție uimitoare după ce a mâncat în restaurantul lui Dani Oțil! Cât a plătit pentru o supă și felul principal

Andreea Esca, una dintre cele mai cunoscute figuri din televiziunea românească, a luat la pas Capitala pentru a explora cele mai interesante restaurante, în acest weekend. Printre localurile vizitate s-a numărat și restaurantul deținut de matinalul Dani Oțil. Vedeta de la Pro TV a fost impresionată de preparatele savurate și nu a ezitat să își exprime entuziasmul printr-o recenzie publică.

Andreea Esca, reacție uimitoare după ce a mâncat în restaurantul lui Dani Oțil!
Andreea Esca, reacție uimitoare după ce a mâncat în restaurantul lui Dani Oțil!

Andreea Esca, reacție uimitoare după ce a mâncat în restaurantul lui Dani Oțil!

Andreea Esca a ales două preparate din meniul diversificat al localului. Știrista a început cu o supă de cocoș de curte cu găluște, un preparat tradițional, dar reinterpretat, care a costat 30 de lei. Felul principal a fost o saramură de caracatiță cu mămăligă, o combinație exotică și surprinzătoare, pentru care vedeta a plătit 110 lei.

Părerea vedetei despre experiența culinară

Gustul mâncărurilor a impresionat-o pe deplin pe Andreea Esca, care a împărtășit impresiile sale pe rețelele de socializare. Într-o postare scurtă și sugestivă, aceasta l-a etichetat pe Dani Oțil și a adăugat recenzia „Super bun!” în dreptul fotografiilor cu preparatele servite.

Restaurantul lui Oțil este cunoscut pentru abordarea modernă a preparatelor, combinând influențe internaționale cu ingrediente de calitate. Dani Oțil, proprietarul localului, este apreciat pentru pasiunea cu care își administrează restaurantul și pentru atmosfera prietenoasă pe care o oferă clienților.

image

De-a lungul timpului, restaurantul lui Dani Oțil a devenit o destinație preferată pentru numeroși clienți, dar a atras și controverse legate de prețurile practicate. Localul se remarcă printr-un meniu diversificat, însă prețurile afișate au fost considerate de unii clienți ca fiind „piperate.”

Exemple de prețuri din meniul restaurantului

  • Supă de cocoș cu găluște: 35 lei
  • Ciolan de purceluș: 92 lei
  • Saramură de caracatiță: 110 lei

Prețurile băuturilor

  • Suc (250 ml): 16 lei
  • Bere la sticlă (330 ml): 22 lei
  • Bere la draught (350 ml): 20 lei

Dani Oțil a răspuns criticilor legate de prețurile din meniul restaurantului său, susținând că acestea sunt justificate prin calitatea produselor și specificul zonei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner oua candidati jpg
motanul danila captura video jpg
dana Budeanu maurice munteanu jpg
Iasmina Hill și soțul ei milionar, administratorul Statuii Libertății de la New York, Bradford Aaron Hill, au petrecut 12 zile de vacanță în China
paris hilton coachella jpg
echipaj blue origin jpg
BeFunky collage (74) jpg
Soția regretatului raper Nosfe, Mădălina Crețan, nu și-a refăcut încă viața
image
actualitate.net
image
actualitate.net