Andreea Esca și-a angajat fiica. Alexia Eram va realiza o emisiune de modă

image
Alexia şi Andreea Esca au o relaţie foarte strânsă

Întoarsă acasă din Londra, după primul an de facultate, Alexia Eram s-a gândit să îmbine utilul cu plăcutul și să se angajeze pe perioada verii. Și cum mama ei are o experiență de peste 20 de ani pe piața media și are și o revistă de care se ocupă îndeaproape, A List Magazine, nu a fost prea greu ca Alexia să-și găsească un loc de muncă sub patronajul mamei sale.

Alexia s-a dovedit pasionată de tot ce ține de mediul online. Și-a strâns o comunitate numeroasă atât pe Instagram, cât și pe YouTube, așa că nu este de mirare de ce vrea să continue tot în această zonă.

Pentru că nu vrea să stea degeaba până în septembrie, când se va întoarce din nou la studii, Alexia a primit un post la revista mamei sale. Fiica celei mai cunoscute știriste de la noi va realiza o emisiune online de modă. 

„I-am spus mamei că o să vreau să fac ceva când vin în vară. Mă gândeam la ceva de fashion, ca să se lege puțin de ce fac eu la facultate și mama mi-a zis că e un loc liber la „Trend Challenge”, așa că m-am apucat să o fac într-o nouă formulă. Pot să vă spun că o să fie și vedete implicate în emisiune, dar o să vedeți în fiecare vineri”, a dezvăluit Alexia Eram, citată de cei de la Libertatea.

Alexia spune că va continua să prezinte emisiunea online și după ce se va întoarce la Londra, pentru a-și continua facultatea: „Eu oricum vin în țară o dată pe lună și o să filmez atunci mai multe ediții”. 

Alexia Eram are o relație foarte bună cu mama ei

image
Alexia şi Andreea Esca au o relaţie foarte strânsăFoto: arhivă personală

Cei care le urmăresc pe rețelele sociale pot lesne observa că Alexia și Andreea au și o legătură strânsă de prietenie, nu doar o relație mamă-fiică. Când este vorba despre sfaturile pe care i le-a transmis celebra ei mamă, tânăra a declarat: „Să muncesc tot timpul pentru ceea ce am pentru că nimic nu vine fără să faci nimic, să fiu curajoasă, iubitoare și respectuoasă”. 

Chiar dacă unora le pare că Alexia are libertate deplină, iată că bruneta a contrazis această ipoteză: "Am avut restricții fix cât era nevoie, nu e bine să ai un copil prea liber, dar nici prea strâns".

Andreea Esca, 30.000 de lire pe an pentru studiile fiicei, în Anglia

Alexia a optat pentru o universitate renumită, ”University For the Creative Arts”, unde studiază Marketing, Publicitate și Relații publice, iar taxele nu sunt deloc mici.

Astfel, costurile aproximative pentru un an de studiu sunt de 15.000 de lire, iar alte 15.000 de lire, pentru cheltuielile legate de cazare, transport și masă. În total, pentru cei trei ani de facultate, Andreea Esca și Alexandre Eram vor scoate din buzunar 90.000 de lire, echivalentul unui apartament luxos în zona de Nord a Bucureștiului. 

Citește și:

Andreea Esca şi-a dus fiica la Londra! Alexia începe facultatea

Majorat ca o nuntă pentru fiica Andreei Esca! Florin Salam le-a cântat petrecăreţilor

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion țiriac png
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Alexandru Arsinel batran
image
image
image
image
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
image png