andreea mantea batuta cristi mitrea

Ultima actualizare:
Mantea şi Cristi Mitrea s-au cunoscut la "Burlăciţa"
Mantea şi Cristi Mitrea s-au cunoscut la "Burlăciţa"

Andreea Mantea şi Cristi Mitrea s-au despărţit de curând iar recent după aceea au apărut zvonurile potrivit cărora Cristi Mitrea ar fi bătut-o. Andreea Mantea a refuzat să comenteze astfel de lucruri, având în vedere că recent, într-un interviu pentru Click!, ea a dat de înţeles că faptul că va deveni mămică în curând o face foarte fericită şi că Mitrea îi va fi alături.

«Am spus şi am mai spus! Nu comentez! Bebe e bine», au fost singurele cuvinte spuse de Andreea Mantea la Acces Direct cu privire la zvonurile potrivit cărora Cristi Mitrea ar fi bătut-o.

Mai mult decât atât, în interviul din Click!, Mantea a declarat că este sigură de faptul că Mitrea îi va fi alături pentru creşterea copilului, chiar dacă nu mai sunt împreună.

«Nu voi fi o mămică singură. Dacă nu sunt măritată cu tatăl copilului (Cristi Mitrea, n.r.) nu înseamnă că sunt singură. El e şi va fi lângă mine şi lângă copilul nostru», a spus Mantea în ianuarie, pentru Click.

În ciuda acestor lucruri, în luna decembrie a lui 2014, într-un interviu la Acces Direct, Mantea a dezvăluit, cu amărăciune, ce nu i-ar accepta niciodată iubitului ei. Din trei motive, două au fost legate de violenţă. Andreea promitea însă la vremea respectivă să facă mai multe dezvăluiri în viitorul apropiat.

"Nu aş suporta ca să mă înşele şi să fie violent cu mine, să văd că îşi ineacă amarul în pastile ca să nu mai fie violent. Nu am patit, vorbesc doar in general...", a spus ea atunci, în emisiunea Simonei Gherghe.

"Din păcate, va veni ziua în care o să spun tot pentru că nu pot ascunde", a mai spus atunci bruneta.

Andreea Mantea şi Cristi Mitrea s-au cunoscut la "Burlăciţa"

Andreea Mantea şi Cristi Mitrea s-au cunoscut în cadrul show-ului de la Antena 1, anul trecut. Cei doi au început o relaţie cu năbădăi, presătară cu certuri, jigniri şi accese de gelozie.


    Mantea şi Cristi Mitrea s-au cunoscut la
Mantea şi Cristi Mitrea s-au cunoscut la
image
image
image
image
image
image
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net