Andreea Mantea dă cărţile de faţă! Ce spune despre tatăl copilului ei

Ultima actualizare:

    Andreea Mantea a ieşit cu micuţul David la plimbarefoto: arhiva personală
Andreea Mantea a ieşit cu micuţul David la plimbarefoto: arhiva personală

Două săptămâni s-au scurs de când Andreea Mantea a devenit mămică şi nu se mai satură şă-şi privească ebbeluşul! Nu acelaşi lucru se poate spune despre tatăl copilului brunetei. Luptătorul Cristi Mitrea, pe care vedeta l-a cunoscut la "Burlăciţa", nu s-a grăbit să-şi vadă băieţelul şi se pare că nici nu va face acest gest în viitorul apropiat.

Bruneta a explicat de ce bărbatul cu care a rămas însărcinată nu şi-a luat în braţe bebeluşul. Andreeamantea a scris pe pagina ei de socializare un mesaj prin care cere tuturor celor care o asaltează cu astfel de curiozităţi să-i respecte decizia pe care se pare că a luat-o singură.   

"Vreau să vă rog să nu mai insistaţi cu subiectul- tatăl copilului meu. Am spus-o şi o mai spun o dată : Încă din luna a 6 a de sarcină, drumurile noastre s-au separat. Definitiv. Fiecare având priorităţile lui. Şi nu credeam că o să spun asta vreodată, dar este cel mai bun lucru care ni se putea întâmpla. Nici nu vreau să îmi imaginez unde s-ar fi ajuns dacă nu se întâmpla aşa.

Andreea Mantea şi Cristi Mitrea s-au îndrăgostit la emisiunea "Burlăciţa"
Andreea Mantea şi Cristi Mitrea s-au îndrăgostit la emisiunea "Burlăciţa"

Faptul că am rămas însărcinată este o minune şi o să îi mulţumesc lui şi lui Dumnezeu toată viaţa! Ştiu că ar fi normal ca acest copil să aibă ambii părinţi alături, dar credeţi-mă că NU se poate acest lucru în cazul nostru, din motive destul de grave, pe care nu vi le pot împărtăşi. Da, nu şi-a văzut copilul şi nici nu o să îl vadă. Pentru că îmi doresc tot ce este mai bun pentru acest copil. Îmi doresc sa îl cresc într-un mediu sănătos, liniştit şi frumos. Vă mulţumesc din suflet pentru înţelegere!", a scris Andreea mantea pe contul ei oficial de Facebook.

Andreea Mantea (28 ani) a devenit mamică în urmă cu două săptămâni (27 mai)! Vedeta a adus pe lume, prin cezariană, un băieţel de 3,21 de kilograme şi 50 de cm, care a primit nota 10 din partea medicilor. Bebeluşul brunetei se va numi David. 

image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net